ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Δευτέρας

Ακτινογραφία κουπονιού Δευτέρας

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Δευτέρας (03/02). Πηγή: Betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Δευτέρας.

318. ΡΙΖΕΣΠΟΡ – ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ

Συνέχισε τις χαμηλές πτήσεις της το 2014 η Ριζεσπόρ, με το 3-1 στην Άγκυρα κόντρα στην Γκεντσλερμπιρλιγκί συμπλήρωσε 13 αγώνες χωρίς νίκη (0-4-9). 1-1 παραχώρησε στη Μπεσίκτας η Τράμπζονσπορ, διατηρώντας το εντός έδρας αήττητο (7-3-0), μακριά από την Τραπεζούντα μετράει όμως 1-1-6. Τα έξι σερίGGτων φιλοξενούμενων βγάζουν σημείο.

319. ΓΙΟΝΓΚ ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ - ΣΠΑΡΤΑ ΡΟΤ.

ΝοBet.

320. ΝΑΝΣΙ – ΧΑΒΡΗ

Καμία από τις δύο ομάδες δεν είναι σε καλή κατάσταση, το μομέντουμ όμως είναι με τους γηπεδούχους, αφού στη Χάβρη το κλίμα δεν είναι καλό και υπάρχουν έντονες αντιδράσεις μετά τις τελευταίες αποχωρήσεις παικτών. Πολύ δύσκολα χάνουν εκτός έδρας οι φιλοξενούμενοι, όμως η Νανσί μετά την αλλαγή προπονητή μετράει 5-0-1 εντός έδρας. Στο 2,20 ο άσος στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

Πάμε Στοίχημα LIVE

321. ΕΜΠΟΛΙ – ΠΑΛΕΡΜΟ

Με ντέρμπι πρωτοπόρων κλείνει το πρόγραμμα της αγωνιστικής στην Serie B και η ισοπαλία δεν πρόκειται να αφήσει κανένα δυσαρεστημένο. Η ανωτερότητα του Παλέρμο εξουδετερώνεται από την έδρα της Έμπολι και το Χ θα φέρει αντίστοιχα τις 2 ομάδες στο +4 και +2 από την 3η θέση της βαθμολογίας. Ισοπαλία λοιπόν σε απόδοση 3,15 στον Stoiximan .Διαβάστε περισσότερα εδώ .

322. ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ – ΧΕΡΕΦΟΡΝΤ

Αναβλήθηκε το Σαββατιάτικο ματς της Γουόκινγκ, οπότε δεν τίθεται θέμα έξτρα κούρασης, ενισχυμένοι μεταγραφικά οι γηπεδούχοι, σε πολύ καλή κατάσταση τελευταία η Χέρεφορντ, καθαρή τριπλή.

326. ΤΖΕΝΟΑ – ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ

Και οι δύο ομάδες στοχεύουν στην όσο το δυνατόν γρηγορότερη εξασφάλιση της σωτηρίας τους, ώστε να διανύσουν μια ήρεμη σεζόν. Αυτό φαίνεται ότι θα συμβεί στην Τζένοα σχεδόν σίγουρα και ενδεχομένως και στη Σαμπντόρια, η οποία επί Σίνισα Μιχαΐλοβιτς μετράει 3-4-2, έχοντας χάσει μόνο από Νάπολι και Γιουβέντους εκτός έδρας. Πάντα στόχος σε αυτά τα ματς είναι η αποφυγή της ήττας, η ισοπαλία δείχνει το πιθανότερο σημείο και πληρώνει 3,20 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

Πάμε Στοίχημα LIVE

323. ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΤΣΕΛΣΙ

Σε τοπ φόρμα η Σίτι, σκοράρει όποτε και όπως θέλει, ωστόσο η φετινή Τσέλσι έχει βρει την κυνικότητά της, παραμένοντας αήττητη στα ντέρμπι της. Οι γηπεδούχοι είναι αλάνθαστοι στο γήπεδό τους, ωστόσο ο παράγοντας Μουρίνιο σε τέτοια παιχνίδια παίζει τον ρόλο του και πρωταρχικός στόχος των Λονδρέζων θα είναι η αποφυγή της ήττας. Στο 3,40 προσφέρει ο Stoiximan την ισοπαλία, τον άσο με χάντικαπ -1 προτίμησε ο Β66 , στο 3,20 της ίδιας εταιρίας. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

324. ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ - ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΜΑΔΕΪΡΑ

3-1-3 το εντός έδρας ρεκόρ της Γκιμαράες, 2-3-2 μετράει εκτός η Νασιονάλ Μαδέιρα, δεν έχει λογική ο φαβοριτισμός των γηπεδούχων. Χ2.

325. ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ – ΟΣΑΣΟΥΝΑ

Ποδόσφαιρο κατοχής παίζει η Βιγιαρεάλ στο Μαδριγάλ όπου δεν συνηθίζει να σκοντάφτει με αντιπάλους σαν την Οσασούνα που είναι παραδοσιακά αδύναμη μακριά από την έδρα της. Χαμηλός ο άσος, καλύτερη επιλογή η νίκη των γηπεδούχων από ημίχρονο με το 1/1 να πληρώνει 2,08 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

Πάμε Στοίχημα LIVE


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ