ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Αγνοείται μετά από ένα χρόνο λαχνός στον Καναδά που κέρδισε 15 εκατ. δολάρια

Πελάτης αγοράζει λαχνό στις ΗΠΑ
Λοταρία © 2021 NATI HARNIK/ASSOCIATED PRESS

Συμβαίνουν και αυτά! Γίνεται να έχεις κερδίσει το μυθικό ποσό των 15 εκατομμυρίων δολαρίων και να μην έχεις καρπωθεί ακόμα το ποσό; Στον Καναδά αγνοείται ο τυχερός λαχνός που κέρδισε τον περασμένο χρόνο, καθώς ο νικητής δεν έχει εμφανιστεί ακόμα. Εξέδωσε ανακοίνωση η εταιρεία.

Πριν ένα χρόνο σε λοταρία στον Καναδά προέκυψε ένας τυχερός λαχνός που αναδείχθηκε νικητής. Ο λαχνός αυτός αξίζει πλέον 15 εκατομμύρια δολάρια, το παράδοξο της υπόθεσης είναι πως δεν έχει εμφανιστεί ο νικητής ακόμα, ενώ λήγει η προθεσμία του σε λίγες εβδομάδες.

Γίνεται να έχεις κερδίσει το μυθικό ποσό των 15 εκατομμυρίων δολαρίων και να μην έχεις καρπωθεί ακόμα το ποσό; Και όμως ναι, το περασμένο καλοκαίρι και συγκεκριμένα στις 13 Αυγούστου 2021 σε λοταρία στον Καναδά οι τυχεροί αριθμοί ήταν 1, 14, 17, 20,28,32 και 38, όποιος είχε σταθεί αδιανόητα τυχερός και είχε τους λαχνούς αυτούς η επιλογή του αξίζει πλέον 15 εκατομμύρια δολάρια.

Να όμως που μετά από σχεδόν ένα χρόνο δεν έχει εμφανιστεί κανένας σε καμία πόλη του Καναδά με τον τυχερό λαχνό ώστε να εξαργυρώσει το ποσό. Η αρμόδια εταιρεία μάλιστα πριν λίγες μέρες αναγκάστηκε να εκδώσει ανακοίνωση γράφοντας χαρακτηριστικά "πού βρισκόσουν τον περασμένο Αύγουστο; Βεβαιώσου να τσεκάρεις τις τσάντες θαλάσσης, τις βαλίτσες, τα ντουλαπάκια ή οπουδήποτε αλλού για ένα κερδισμένο λαχνό αξίας 15 εκατομμυρίων δολαρίων".

Δεν αποκλείεται λοιπόν εκεί έξω να υπάρχει κάποιος που δεν γνωρίζει ότι είναι πάμπλουτος και θα πρέπει να βιαστεί γιατί έχει δικαίωμα να λάβει το ποσό μέχρι τις 13 Αυγούστου. Μήπως βρεθήκατε πέρσι στον Καναδά και έχετε εσείς τον τυχερό λαχνό, ψαχτείτε καλού κακού.

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που αργεί να εμφανιστεί ο νικητής. Πριν επτά χρόνια μια οικογένεια που "ήταν πολύ ντροπαλή" όπως περιγράφεται από την εταιρεία εμφανίστηκε πέντε μέρες πριν τη λήξη της προθεσμίας για να λάβει το ποσό των 50 εκατομμυρίων δολαρίων διότι όπως είπε προσπαθούσε να διατηρήσει την ανωνυμία της. Οι πιθανότητες για να κερδίσει κάποιος στη συγκεκριμένη λοταρία το μυθικό αυτό ποσό είναι 1 στα 33,294,800!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ