BIG GAMES BET

ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Προγνωστικά και Ανάλυση - Επιλογή στο 2.00

Ο Λιβάι Γκαρσάι ανάμεσα στους Ντόι και Ρέαμπτσιουκ, στο ντέρμπι Ολυμπιακός - ΑΕΚ
Ο Λιβάι Γκαρσάι ανάμεσα στους Ντόι και Ρέαμπτσιουκ, στο ντέρμπι Ολυμπιακός - ΑΕΚ INTIME

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για το μεγάλο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδος Novibet.

Το ματς που δεσπόζει στο αποψινό πρόγραμμα είναι αναντίρρητα η πρώτη ημιτελική αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό (20:30 Cosmote Sport 1HD, Live από το SPORT24) για το Κύπελλο Ελλάδος Novibet. Πρόκειται για το πρώτο μεταξύ τους ντέρμπι στη νεόκτιστη OPAP Arena, εκ των πραγμάτων λοιπόν έχει ιστορική χροιά.

Η ΑΕΚ θεωρητικά πλεονεκτεί σε επίπεδο δυνάμεων και φρεσκάδας, αφού το παιχνίδι της για το πρωτάθλημα, με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι δεν διεξήχθη. Αντίθετα, ο Ολυμπιακός προέρχεται από το απαιτητικό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, όπου έμεινε στο 0-0.

Ο Ματίας Αλμέιδα πάντως, δεν άλλαξε τον προγραμματισμό του και άφησε εκτός αποστολής τους Ρότα, Μουκουντί και Γιόνσον, παρότι δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα τραυματισμού. Μένει λοιπόν να φανεί, σε τι βαθμό ο Αργεντινός τεχνικός θα κάνει ροτέισον στο αποψινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, έχοντας επίσης ως δεδομένο ότι παραμένουν στα πιτς οι τραυματίες Φερνάντες και Μοχαμάντι.

Από την πλευρά του, ο Μίτσελ δεν ανακοίνωσε επίσημα αποστολή. Ως γνωστόν είναι εκτός οι Σισέ και Μαρσέλο, ενώ ο Τζολάκης, εκτός απροόπτου, θα συνεχίσει κανονικά κάτω από την εστία στα παιχνίδια του κυπέλλου, αντί του Πασχαλάκη. Το κυριότερα ερωτηματικά, στο ρεπορτάζ των ερυθρόλευκων, αφορούν την ετοιμότητα των Χάμες και Χουάνγκ, που επέστρεψαν με ενοχλήσεις από τη Θεσσαλονίκη. Επίσης, έχει εμφανίσει σημάδια κόπωσης ο Μπιελ και δεν αποκλείεται να υπάρξει ειδική διαχείριση και στην περίπτωσή του. Άλλωστε, ο Μίτσελ έχει πληθώρα επιλογών μεσοεπιθετικά (Γκάρι, Φορτούνης, Κανός, Μασούρας, Μπούτσουτσι) αν χρειαστεί να προχωρήσει σε αλλαγές.

Ο Ολυμπιακός φιλοδοξεί απόψε να γίνει η πρώτη ομάδα που κερδίζει στην OPAP Arena. Επίσης, στοχεύει στην πρώτη του φετινή νίκη σε ντέρμπι με αντίπαλο από το Big4. Υπενθυμίζεται, ότι στη Stoiximan Super League είχε έρθει ισόπαλος 0-0 εντός έδρας με την ΑΕΚ. Στη Λεωφόρο ισοφαρίστηκε από τον Παναθηναϊκό στις καθυστερήσεις με πέναλτι (1-1), ενώ στα δύο ματς με τον ΠΑΟΚ μετράει μία ήττα και μία ισοπαλία.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Οι Πειραιώτες μπορεί να μην έχουν ακόμη νίκη φέτος σε ντέρμπι, ωστόσο διατηρούν εξαιρετική παράδοση κόντρα στην ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός έχει να χάσει από την Ένωση, από τις 7 Φεβρουάριου το 2018, για τα προημιτελικά του κυπέλλου. Έκτοτε, σε 16 αναμετρήσεις τους, οι ερυθρόλευκοι τρέχουν ένα εντυπωσιακό αήττητο σερί (11-5-0) ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης!

Η ΑΕΚ από την άλλη, έχει να αντιπαρατάξει ένα σερί επτά νικών μετά την ήττα στις αρχές Ιανουαρίου στα Γιάννινα, ενώ από τη στιγμή που μπήκε στην OPAP Arena μετράει σε 11 αγώνες για πρωτάθλημα και κύπελλο, ισάριθμες νίκες με συνολικά γκολ 29-2! Σε αυτό το εκπληκτικό σερί, το σύνολο του Ματίας Αλμέιδα κέρδισε μεταξύ άλλων, με 2-0 τον ΠΑΟΚ, με 1-0 τον Παναθηναϊκό και εσχάτως με 3-0 τον Άρη.

Οι στοιχηματικές εταιρίες υπολογίζουν πολύ τη δυναμική που έχει αναπτύξει η ΑΕΚ στο νέο της γήπεδο και ασφαλώς δεν είναι τυχαίο ότι ενώ ο άσος άνοιξε στο 2.10, έχει αρχίσει να υποχωρεί σε τιμές κάτω από το 2.00, ακόμη και στο 1.90.

Τα παιχνίδια του κυπέλλου πάντως, είναι κατά κανόνα πολύ ιδιαίτερα, πόσο μάλλον στην Ελλάδα, όπου υπάρχει και επαναληπτικός. Η ΑΕΚ έχει την ορμή και τη φόρμα για να κάνει το πρώτο βήμα προς τον μεγάλο τελικό. Στην αντίπερα όχθη, ο Ολυμπιακός θέλει σε κάθε περίπτωση να κρατήσει ανοιχτή την πρόκριση εν όψει της ρεβάνς στο "Καραϊσκάκης". Το ενδεχόμενο να μη χάσει απόψε η ΑΕΚ και παράλληλα το ντέρμπι να μείνει στο Under 2,5 προσφέρεται σε τιμές διπλασιασμού. Σημειώνεται άλλωστε, ότι ο Ολυμπιακός σε οκτώ αναμετρήσεις φέτος με Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Άρη εμφάνισε έξι Under 2,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΑΕΚ – Ολυμπιακός: 1Χ & Under 2,5 (απόδοση 2.00), 20:30
TAGS BIG GAMES BET ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ