ΣΤΙΒΟΣ

Τριπλή εκπροσώπηση στην Πράγα

Τριπλή εκπροσώπηση στην Πράγα
INTIME SPORTS

Τρεις Έλληνες αθλητές αναμένεται να αγωνιστούν στο διεθνές μίτινγκ της Πράγας με τους Δουβαλίδη και Νακόπουλο, αλλά και την Κολοκυθά να έχουν δηλώσει συμμετοχή.

Στο διεθνές μίτινγκ της Πράγας θα συμμετάσχουν την Τρίτη (25/2) δύο Έλληνες πρωταθλητές. Ο Κώστας Δουβαλίδης και ο Κώστας Νακόπουλος, έχοντας διαφορετικούς στόχους για τη συνέχεια της σεζόν, θα πάρουν μέρος σε μια διοργάνωση υψηλού επιπέδου και θα κυνηγήσουν να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους.

Ο Δουβαλίδης βρίσκεται περίπου δέκα ημέρες από το κορυφαίο γεγονός της σεζόν, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Σόποτ, και το μίτινγκ της Τσεχίας είναι μία ακόμη ευκαιρία να «βάλει» στα πόδια του δυνατές κούρσες δίπλα σε…γρήγορους αντιπάλους, όπως ο Ντάιρον Ρόμπλες και ο Αντί Τέρνερ.

Ο Νακόπουλος μπορεί να μην είναι στην ομάδα για το Παγκόσμιο, όμως, θα προσπαθήσει να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις της σεζόν. Ο Νακόπουλος βελτίωσε φέτος το πανελλήνιο ρεκόρ στα 800 μ. με 1.48.64.

Στην ίδια διοργάνωση είναι δηλωμένη να πάρει μέρος στο μήκος, η Ευθυμία Κολοκυθά, που στον προκριματικό του πανελληνίου πρωταθλήματος προσγειώθηκε στα 6,06 μέτρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ