ΜΙΛΤΟΣ ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ

Τεντόγλου: "Το σώμα μου δεν δούλευε σε όσα ήθελα να κάνω"

Ο Μίλτος Τεντόγλου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού Στίβου
Ο Μίλτος Τεντόγλου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού Στίβου EUROKINISSI SPORTS

Ο Μίλτος Τεντόγλου λίγα λεπτά μετά την απονομή του χρυσού μεταλλίου που κατέκτησε στη Γλασκόβη μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ και στάθηκε και πάλι στις δυσκολίες που είχε για τον ίδιο ο αγώνας ενώ εξέφρασε την ικανοποίηση του για την διατήρηση της κορυφής.

Ο Μίλτος Τεντόγλου μετά την απονομή του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Γλασκόβης μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ με τον Έλληνα πρωταθλητή να σημειώνει ξανά πως δεν του άρεσε που ο τελικός έγινε πρωί καθώς το σώμα του δεν μπορούσε να ανταποκριθεί σε όσα ήθελε να κάνει.

Πέρυσι το καλοκαίρι στον ανοικτό μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, το μόνο που δεν είχες μας είχες πει πως από εδώ και πέρα θέλεις να υπερασπίζεσαι τους τίτλους σου. Το έκανες σήμερα, ίσως όχι με τον τρόπο που ήθελες. Τι είχες σχεδιάσει;

"Δεν είχα σχεδιάσει κάτι τρελό, ήθελα να κάνω μια επίδοση απ' αυτές που μου αρέσουν, στα 8.40μ, 8.50μ. αλλά ο τελικός που έγινε πρωί ήταν απλά πολύ δύσκολος. Για μένα προσωπικά, σε κάποιους μπορεί να αρέσει, δεν νομίζω.

Εγώ δυσκολεύτηκα πάρα πολύ. Αν και τις τελευταίες μέρες προσπάθησα πολύ να κοιμάμαι νωρίς, να ξυπνάω νωρίς, και πάλι ήταν δύσκολο, το σώμα μου δεν δούλευε όπως θα ήθελα για να κάνω αυτά που ήθελα.

Δεν με ενοχλεί και να έχανα δεν θα με ενοχλούσε. Είναι Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού αλλά εγώ έχω τα μάτια μου στραμμένα στον ανοικτό, ο κλειστός μου πήγε εντάξει, νιώθω καλά και συνεχίζουμε".

TAGS ΜΙΛΤΟΣ ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΤΙΒΟΥ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ