ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ

Τεντόγλου: Τα τρομερά άλματα που του χάρισαν το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο κλειστού στίβου

Ο Μίλτος Τεντόγλου κατά τη διάρκεια του τελικού στο μήκος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος ανοιχτού στίβου 2023 στη Βουδαπέστη | Πέμπτη 24 Αυγούστου 2023
Ο Μίλτος Τεντόγλου κατά τη διάρκεια του τελικού στο μήκος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος ανοιχτού στίβου 2023 στη Βουδαπέστη | Πέμπτη 24 Αυγούστου 2023 ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI SPORTS

Δείτε τα VIDEO με τα άλματα που χάρισαν στον Μίλτο Τεντόγλου το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου στην Γλασκώβη. Από το τρομερό πρώτο άλμα του στα 8.22 μέτρα, μέχρι τα άλματα που του εξασφάλισαν την πρώτη θέση.

Ο Μίλτος Τεντόγλου αναδείχθηκε - ξανά - Παγκόσμιος Πρωταθλητής στο άλμα σε μήκος, συνεχίζοντας να γράφει ιστορία. Ο "Μίδας" του μήκους υπερασπίστηκε τον τίτλο του στην Γλασκώβη, κάνοντας έναν απίθανο τελικό.

Ο Τεντόγλου ξεκίνησε με 8.22 μέτρα στο πρώτο άλμα, πατώντας κατευθείαν στην πρώτη θέση. Με τον Ματία Φουρλάνι να κάνει και αυτός 8.22 μέτρα στην πρώτη του προσπάθεια, το θέμα ήταν πλέον ποιος θα είχε το δεύτερο καλύτερο άλμα. Για μερικά λεπτά αυτός ήταν ο Φουρλάνι που έκανε 8.10 μέτρα στην 4η προσπάθειά του, αλλά ο Τεντόγλου απάντησε άμεσα με 8.15 μέτρα και πήρε ξανά την πρώτη θέση, την οποία κράτησε μέχρι το φινάλε.

Στο φινάλε, έχοντας εξασφαλίσει την πρώτη θέση μετά το άκυρο άλμα του Ιταλού στο 6ο άλμα του, ο Τεντόγλου έκανε 8.19 μέτρα στο έκτο του άλμα.

Δείτε το πρώτο άλμα του Τεντόγλου στα 8.22 μέτρα:

Δείτε το τέταρτο άλμα του Τεντόγλου στα 8.15 μέτρα που του εξασφάλισε την νίκη:

Δείτε και το έκτο άλμα του Τεντόγλου στα 8.19 μέτρα όταν όλα είχαν κριθεί:

TAGS ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ ΜΙΛΤΟΣ ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ