ΜΙΛΤΟΣ ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ

Τεντόγλου: Ούτε η βροχή τον σταματάει, πρώτος και στο Diamond League του Όσλο

Ο Μίλτος Τεντόγλου
Ο Μίλτος Τεντόγλου PROGAME

Ο Μίλτος Τεντόγλου έκανε το δύο στα δύο στη σειρά αγώνων του Diamond League, πετώντας στα 8.10 μέτρα, ξεπερνώντας και τις δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Οι καιρικές συνθήκες δεν εμπόδισαν τον Μίλτο Τεντόγλου να πετύχει το στόχο του και να κάνει δύο τις νίκες του στη σειρά αγώνων Diamond League.

Ο κορυφαίος άλτης του μήκους στον κόσμο αναδείχθηκε σήμερα νικητής στη διοργάνωση του Όσλο με άλμα στα 8,10 μ., σε έναν αγώνα όπου τα δύο πρώτα άλματα έγιναν με πολύ δυνατή βροχή και στο σύνολο οι έξι προσπάθειες σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο.

Ο άλτης του Γιώργου Πομάσκι ξεκίνησε με 7,96 μ., ήταν άκυρος στο δεύτερο, ενώ στην τρίτη προσπάθεια, πέτυχε 8,10 μ. κι έπειτα 8,00 μ., 8,02 μ. και ήταν άκυρος στο τελευταίο του άλμα.

Ο «χρυσός» ολυμπιονίκης επιβεβαιώνει με κάθε ευκαιρία την εξαιρετική του κατάσταση. Ο Έλληνας άλτης με 8,36 μ. στη θερινή σεζόν, θα κάνει τον επόμενο αγώνα του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κι έπειτα στο Diamond League της Στοκχόλμης, στην τελευταία του εμφάνιση πριν το Παγκόσμιο του Όρεγκον.

Ο Τόμπιας Μόντλερ στο τελευταίο του άλμα πέτυχε 8,05 μ. και κατέλαβε την δεύτερη θέση, ενώ ο Σάιμον Εχάμερ ήταν τρίτος μ 7,95 μέτρα.

Στο Όσλο αγωνίστηκε σήμερα και ο παραολυμπιονίκης Νάσος Γκαβέλας, που με το συνοδό του Σωτήρη Γκαραγκάνη τερμάτισαν στην έβδομη θέση των 100 μ. με 11.04.

TAGS ΜΙΛΤΟΣ ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ