ΜΙΛΤΟΣ ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ

Τεντόγλου: Νίκη και στο μίτινγκ στη Μαδρίτη με άλμα στα 8,15μ.

Τεντόγλου: Νίκη και στο μίτινγκ στη Μαδρίτη με άλμα στα 8,15μ.

Ο Μίλτος Τεντόγλου επικράτησε στο μίτινγκ στη Μαδρίτη με καλύτερο άλμα στα 8,15μ. κι είναι έτοιμος για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Μίλτος Τεντόγλου επιβεβαίωσε και στο μίτινγκ στη Μαδρίτη την εξαιρετική φυσική του κατάσταση. Ο σπουδαίος Έλληνας πρωταθλητής, όπως ήταν αναμενόμενο, επικράτησε στο μήκος.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στο πρώτο του άλμα προσγειώθηκε στα 7,86μ, στο δεύτερο ανέβηκε στα 8,07μ., αλλά στο τρίτο πέταξε στα 8,15μ, ενώ το τέταρτο το έβγαλε άκυρο.

Μετά την ολοκλήρωση των, ο Έλληνας πρωταθλητής κατέλαβε την πρώτη θέση, με τον Κουβανό Μάικελ Ντεμέτριο Μασό να έρχεται δεύτερος με επίσης, 8,15μ., ενώ την τριάδα έκλεισε ο Σουηδός Μοντλέρ με τα 8,14 μ. της τρίτης του προσπάθειας.

Τελευταίος αγώνας πριν από την Κωνσταντινούπολη ήταν ο σημερινός και για τη Νικόλ Κυριακοπούλου. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του άλματος επί κοντώ ξεπέρασε στη Μαδρίτη τα 4,30 μ. και κατέλαβε την τέταρτη θέση. Η 36χρονη πρωταθλήτρια ξεκίνησε από τα 4,15 μ. που πέρασε με τη δεύτερη προσπάθεια, συνέχισε με την πρώτη τα 4,30 μ. και είχε τρεις άκυρες στα 4,45 μέτρα.

Την πρώτη θέση πήρε η Καναδή Αλίσα Νιούμαν με 4,65 μ., ακολούθησε η Κινέζα Χουιγκίν Mου με 4,55 μ. και την τριάδα έκλεισε η Ιταλίδα Ελίζα Μολιναρόλο με 4,45 μέτρα.

TAGS ΜΙΛΤΟΣ ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ