ΣΤΙΒΟΣ

Τελειώνει την καριέρα του ο Χούκερ

Τελειώνει την καριέρα του ο Χούκερ

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης στο άλμα επί κοντώ το 2008, Στιβ Χούκερ, ανακοίνωσε πως σταματά την καριέρα του σε ηλικία μόλις 31 ετών.

Παρελθόν από τους στίβους θα αποτελέσει ο Στιβ Χούκερ. Ένας από τους μεγαλύτερους αθλητές που έχει βγάλει η Αυστραλία ανακοίνωσε τη σχετική του απόφαση και θα ρίξει την αυλαία στην καριέρα του το Σάββατο (12/4).

Ο Στιβ Χούκερ παραχώρησε συνέντευξη Τύπου και μίλησε για την απόφασή του τονίζοντας πως θέλει να αφοσιωθεί στην οικογένεια του.

"Μετά από αυτόν τον αγώνα θα εγκαταλείψω τον αθλητισμό και θα ασχοληθώ με ένα νέο κεφάλαιο της ζωής μου. Αυτό θα είναι η οικογένειά μου και οι φίλοι μου.

Αυτή την απόφαση την πήρα περίπου πριν από έναν χρόνο στα περασμένα μου γενέθλια. Τότε συμμετείχε σε κάποιους αγώνες οι οποίοι δεν πήγαν όπως περίμενα. Τότε είχα μια συνομιλία με τον προπονητή μου, Νταν Πφαφ, ο οποίος μου έδωσε το ελεύθερο να κάνω ένα διάλειμμα και να δω εάν θέλω να συνεχίσω.

Αυτό μου έκανε ξεκάθαρο πως θα έπρεπε να πάρω μια απόφαση. Μετά από σοβαρή σκέψη απόφαση να σταματήσω και να περάσω στο επόμενο κεφάλαιο της ζωής μου και να ασχοληθώ με πράγματα τα οποία μου δίνουν την ίδια ευχαρίστηση με τον αθλητισμό" ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του .

Τέλος, όταν τον ρώτησαν εάν το σώμα του ήταν εκείνο που δεν του επιτρέπει να συνεχίσει είπε: "Πίστευα ότι το σώμα το οποίο θα ήταν εκείνο που με εγκατέλειπε αλλά τελικά συνέβη το αντίθετο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ