ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ

Στεφανίδη: "Ο πρώτος αγώνας που ευχαριστήθηκα τόσο από το 2018, σας ευχαριστώ όλους"

2022 / 3  (  / EUROKINISSI)
2022 / 3 ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Κατερίνα Στεφανίδη με post στο Instagram ανέφερε ότι ευχαριστήθηκε περισσότερο από κάθε άλλο αγώνισμα τον τελικό του επί κοντώ στο Μόναχο, από το 2018 και ύστερα.

Η Κατερίνα Στεφανίδη έκανε μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram, στην οποία ευχαρίστησε τον άνδρα της που ήταν το στήριγμά της για μια ακόμα φορά σε αυτή την προσπάθεια, η οποία είχε ως κέρδος το ασημένιο μετάλλιο αλλά και τις συναθλήτριές της για τον αγώνα που έδωσαν στον τελικό του επί κοντώ. Παράλληλα ανέφερε ότι αυτό τον αγώνα τον ευχαριστήθηκε περισσότερο από κάθε άλλον από το 2018 και έπειτα.

"Δεύτερη στην Ευρώπη. Σε έναν απίστευτο αγώνα χθες το βράδυ στο Μόναχο, με μια υπέροχη ατμόσφαιρα. Ο πρώτος αγώνας που ευχαριστήθηκα τόσο από το 2018 και φάνηκε. Για μια ακόμα φορά έκανα φετινό ρεκόρ, 4.75, στον αγώνα στόχο της χρονιάς, κάτι που έχουμε καταφέρει σχεδόν σε κάθε μεγάλο πρωτάθλημα και είμαι πολύ περήφανη για αυτό.

Ευχαριστώ πολύ τον άντρα και προπονητή μου ιδιαίτερα γιατί φέτος του έχω κάνει την ζωή δύσκολη και πολλά συγχαρητήρια σε όλες τις συναθλήτριες μου καθώς το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό, και βέβαια στην Βίλμα Μούρτο που έκανε τον αγώνα της ζωής της με 3 ατομικά ρεκόρ και την Τίνα Σουτέι η οποία αγωνίστηκε με μισό χέρι και χθες το βράδυ μετά τον αγώνα έκανε πολλαπλά ράμματα. Σας ευχαριστώ και όλους εσάς που με στηρίζετε στα καλά και στα κακά", έγραψε η Κατερίνα Στεφανίδη στην ανάρτησή της.

TAGS ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΤΙΒΟΥ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ