ΣΤΙΒΟΣ

Τελευταία πρόβα για Στεφανίδη και Τεντόγλου πριν το ευρωπαϊκό

Η Κατερίνα Στεφανίδη
Η Κατερίνα Στεφανίδη

Η Κατερίνα Στεφανίδη και ο Μίλτος Τεντόγλου θα αγωνιστούν στο Diamond League του Μονακό (10/08) στον τελευταίο τους αγώνα πριν το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Ο τελευταίος αγώνας της σειράς Diamond League, πριν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, θα γίνει την Τετάρτη (10/8) στο Μονακό και εκεί θα είναι ορισμένοι από τους κορυφαίους αστέρες του παγκόσμιου στίβου.

Στη χώρα της Κυανής ακτής βρίσκονται ήδη ο Μίλτος Τεντόγλου και η Κατερίνα Στεφανίδη, προκειμένου να κάνουν το τελευταίο τεστ πριν το κορυφαίο γεγονός της Ευρώπης. Αμφότεροι θα συμμετάσχουν στη διοργάνωση του Μονάχου με στόχο να υπερασπιστούν τα χρυσά μετάλλια που κατέκτησαν πριν από τέσσερα πλέον χρόνια στο Βερολίνο.

Ο Τεντόγλου, πριν δύο ημέρες έδωσε το παρών στη διοργάνωση στη Σιλεσία, όπου διατήρησε το αήττητο σερί του. Κάτι ανάλογο θα επιδιώξει να κάνει και στο Μονακό εκεί όπου θα αντιμετωπίσει μεταξύ άλλων τον Ινδό Μουραλί Σρισανκάρ, αλλά και τον Σουηδό Τομπίας Μοντλερ, τον βασικό του αντίπαλο στον Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Τα πρώτα της αγωνιστικά άλματα μετά τον αγώνα του Όρεγκον, θα κάνει στο Μονακό, η Κατερίνα Στεφανίδη. Σε ένα στάδιο που της αρέσει να αγωνίζεται και στο παρελθόν έχει πετύχει εξαιρετικές επιδόσεις, θα επιδιώξει να κυνηγήσει μεγάλα άλματα. Παρούσες θα είναι οι Σάντι Μόρις και Νίνα Κένεντι, αλλά και οι Ευρωπαίες Τίνα Σουτέι και Αντζέλικα Μοσερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ