ΣΤΙΒΟΣ

Στεφανίδη: "Ήμουν έτοιμη για μεγάλα άλματα"

Στεφανίδη: "Ήμουν έτοιμη για μεγάλα άλματα"

Η Κατερίνα Στεφανίδη αναφέρθηκε στη "μάχη" με την Ανζέλικα Σιντόροβα στον τελικό του επί κοντώ στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Πράγας (video).

Για την τακτική που ακολούθησε να αφήσει τα 4,80μ. και να ανέβει στα 4,85μ. μίλησε η Κατερίνα Στεφανίδη, λίγη ώρα μετά την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου στην Πράγα.

Η 25χρονη είχε στο πλευρό της για πρώτη φορά σε αγώνες εκτός ΗΠΑ τον προπονητή της και "χρυσό" Ολυμπιονίκη του Σίδνεϊ το 2000, Νικ Χάισονγκ. Η Στεφανίδη θα επιστρέψει αμέσως στο Φοίνιξ, αφού δεν έχει άλλη άδεια από το πανεπιστήμιο της Αριζόνα.

" Στον προκριματικό είχα κάποια προβλήματα, δεν αισθανόμουν καλά. Ισως έφταιγε και το γεγονός ότι έφτασα μόλις την Τετάρτη από τις ΗΠΑ και δεν είχα τον χρόνο να προσαρμοστώ στους ευρωπαϊκούς χρόνους. Στον τελικό όμως είχα την απαιτούμενη σιγουριά και αισιοδοξία, ήμουν έτομη για μεγάλα άλματα", είπε αρχικά η Στεφανίδη.

Για τη νέα "μάχη" με την Ανζέλικα Σιντόροβα, ένα χρόνο μετά τη Ζυρίχη, η Στεφανίδη που ήταν δεύτερη με 4,80 πίσω από το 4,85 της Ρωσίδας, τόνισε " η Σιντόροβα ήταν σκληρή αντίπαλος σήμερα. Οταν ξεπέρασε τα 4,80 μ., η τακτική που επέλ

εξα για να διεκδικήσω το χρυσό, ήταν να ανέβω στα 4,85 μέτρα ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ