ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ

Στεφανίδη για πυρκαγιές: "Το σπίτι το έσωσε ο μπαμπάς μου"

23 FILOTHEI GALA 2022 (  / EUROKINISSI)
23 FILOTHEI GALA 2022 ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Κατερίνα Στεφανίδη τοποθετήθηκε στο Twitter για την πυρκαγιά στην Παλλήνη που απείλησε το σπίτι της, το οποίο "έσωσε ο μπαμπάς μου".

Η ανεξέλεγκτη (ακόμη μία) πυρκαγιά που κυρίευσε την Αττική τις τελευταίες ημέρες λίγο έλειψε να κάψει -μεταξύ άλλων και- το σπίτι της Κατερίνας Στεφανίδη στην Παλλήνη. Παρά το μέγεθος του κινδύνου που υπήρχε όμως, αυτό ήταν μεταξύ εκείνων που τη γλίτωσαν, με την Κατερίνα Στεφανίδη να εξηγεί μέσω Twitter πως αυτό έγινε χάρη στον πατέρα της.

"Πήγα για ύπνο αφού μίλησα με τους γονείς μου και μου είπαν ότι η φωτιά ήταν μακριά. Ξύπνησα με εκατοντάδες κλήσεις και μηνύματα. Το σπίτι το έσωσε ο μπαμπάς μου. Εύχομαι ο εφιάλτης αυτός να τελειώσει σύντομα για όλους τους συνανθρώπους μας που είδαν τις περιουσίες τους να καίγονται" ανέφερε χαρακτηριστικά στο μήνυμα που έγραψε στο Twitter.

Θυμίζουμε πως στη διάρκεια της ημέρας, ο πατέρας της, Γιώργος, ξέσπασε on camera για την κατάσταση που επικρατούσε, εξαπολύοντας επίθεση προς τον Περιφερειάρχη Αττικής, κ. Γιώργο Πατούλη.

TAGS ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ