ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ξέσπασε ο πατέρας της Στεφανίδη: "Να παραιτηθεί ο κ. Πατούλης, είναι ένας άχρηστος περιφερειάρχης"

Ξέσπασε ο πατέρας της Στεφανίδη: "Να παραιτηθεί ο κ. Πατούλης, είναι ένας άχρηστος περιφερειάρχης"

Ο πατέρας της Κατερίνας Στεφανίδη, Γιώργος ξέσπασε εναντίον του περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη με αφορμή τη φωτιά στην Πεντέλη που έθεσε σε κίνδυνο το σπίτι του.

Η φωτιά στην Πεντέλη πήρε τεράστιες διαστάσεις, με αποτέλεσμα να καούν σπίτια και να προκληθούν τεράστιες ζημιές. Μεταξύ των κατοικιών που κινδύνευσαν ήταν κι εκείνη της οικογένειας της Ελληνίδας πρωταθλήτριας, Κατερίνας Στεφανίδη.

Μάλιστα, ο πατέρας της, Γιώργος μίλησε στον Alpha και ξέσπασε εναντίον του περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, ζητώντας την παραίτησή του.

"Από χθες το βράδυ. Το πρωί γύρισε ο αέρας και ήρθε προς εμάς. Και εκεί που πήγαινε προς Γέρακα και ήρθε σε εμάς. Άλλαξε κατεύθυνση ο αέρας και ήρθε προς τις κατοικημένες περιοχές. Θέλω να πω συγχαρητήρια στον κ. Πατούλη, είναι ένας άχρηστος περιφερειάρχης.

Πρέπει να παραιτηθεί αυτή τη στιγμή, αν θέλει να λέγεται άνθρωπος που έχει τσίπα. Ήξερε μόνο να κατηγορεί τις άλλες κυβερνήσεις. Και για τα χιόνια ήταν δύσκολα για τον Πατούλη. Δεν μας έφερε τον κύριο Συνολάκη που σε δέκα λεπτά θα μας έσωζε. Μας τον κοτσάρανε επί Δούρου τον Συνολάκη. Περιμένω την παραίτηση του κύριου Πατούλη", ανέφερε χαρακτηριστικά.

TAGS ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ