ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΤΙΒΟΥ

Ρωσικό νταμπλ

Ρωσικό νταμπλ

Οι ομάδες ανδρών και γυναικών της χώρας αναδείχθηκαν νικήτριες στη σκυταλοδρομία που έκλεισε το αγωνιστικό πρόγραμμα στη Βαρκελώνη.

Η νίκη των Ρωσίδων στη σκυταλοδρομία 4χ400 μέτρα είναι σύνηθες φαινόμενο. Όμως η νίκη των Ρώσων στο ίδιο αγώνισμα δεν είναι κάτι που βλέπουμε συχνά. Για την ακρίβεια ήταν η πρώτη φορά!

Η ομάδα γυναικών της Ρωσίας διατήρησε τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ευρώπης με χρόνο 31 λεπτά και 21.26 δευτερόλεπτα. Πρόκειται για την κορυφαία επίδοση φέτος στον κόσμο.

Στον "περίπατο" συμμετείχαν η Αναστασία Καπατσίνσκαγια, η Αντονίνα Κριβοσάπκα, η Ξένια Ουστάλοβα και η Τατιάνα Φίροβα. Η Γερμανία ήταν και πάλι δεύτερη σε 3:24.07 και η Μεγάλη Βρετανία τρίτη με 3:24.32.

Λίγη ώρα αργότερα τη σκυτάλη πήραν οι άνδρες με την τετράδα Μαξίμ Ντιλντίν, Αλεξέι Αξένοφ, Πάβελ Τρενίκχιν και Βλαντιμίρ Κρασνόφ να τερματίζουν πρώτοι σε χρόνο 3:02.14. Αυτό ήταν το πρώτο χρυσό της ρωσικής ομάδας στην ιστορία της διοργάνωσης.

Η Μεγάλη Βρετανία ήταν δεύτερη με 3:02.25 και το Βέλγιο με τους εκπληκτικούς δίδυμους αδερφούς Μπορλέ, τρίτο με 3:02.60.

TAGS ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΤΙΒΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ