ΣΤΙΒΟΣ

Πανελλήνιο ρεκόρ ο Δουβαλίδης

Πανελλήνιο ρεκόρ ο Δουβαλίδης
INTIME SPORTS

Πανέτοιμος για το παγκόσμιο πρωτάθλημα του Σόποτ εμφανίστηκε ο Κώστας Δουβαλίδης στο μίτινγκ της Πράγας, όπου σημείωσε νέο πανελλήνιο ρεκόρ στα 60μ με χρόνο 7.60.

Εξαιρετική ήταν η παρουσία του Κώστα Δουβαλίδη στο μίτινγκ της Πράγας, όπου πήρε τη δεύτερη θέση πίσω από τον Ντάιρον Ρόμπλες, ο οποίος αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του αγωνίσματος στην ιστορία.

Ο Έλληνας πρωταθλητής σημείωσε μάλιστα νέο πανελλήνιο ρεκόρ, αφού κατέρριψε το δικό του 7.63 από τις 22 Φεβρουαρίου 2012, κάνοντας 7.60, μόλις δύο εβδομάδες πριν το παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου του Σόποτ (07-09/03).

Νωρίτερα είχε λάβει μέρος στον προκριματικό, όπου είχε δείξει τις διαθέσεις του, με χρόνο 7.66. Το Σάββατο (01/03) θα λάβει μέρος στο μίτινγκ του Βερολίνου, στην τελευταία... πρόβα πριν το παγκόσμιο.

Το "παρών" στην πρωτεύουσα της Τσεχίας έδωσαν επίσης ο Κώστας Νακόπουλος στα 800 μέτρα και η Ευθυμία Κολοκυθά στο μήκος. Ο πρώτος ήταν 4ος στη σειρά του με 1:50.90, ενώ η νεαρή άλτρια είχε καλύτερα άλμα στα 5.99μ. Τέλος, ρεκόρ Ευρώπης έκανε στο ύψος ο Ιβάν Ούχοβ με άλμα στα 2.42μ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ