ΣΤΙΒΟΣ

Πανελλήνιο κλειστού στίβου: Η Μαρινάκου υπερασπίστηκε τον τίτλο της στα 3.000μ, όριο για την Καλλιμογιάννη

Πανελλήνιο κλειστού στίβου: Η Μαρινάκου υπερασπίστηκε τον τίτλο της στα 3.000μ, όριο για την Καλλιμογιάννη
INTIME SPORTS

Η Αναστασία Μαρινάκου ήταν η νικήτρια στα 3.000μ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου με την Βασιλική Καλλιμογιάννη να πιάνει το όριο για το Ευρωπαϊκό Κ20. Ποϊραζίδη και Ανδρέογλου νικητές στα σύνθετα

Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος η Αναστασία Μαρινάκου (ΠΑΟ) αναδείχθηκε νικήτρια στα 3.000 μ. επιβεβαιώνοντας την καλή της κατάσταση.

Η αθλήτρια τερμάτισε πρώτη σε 9.12.81 σε μια κούρσα όπου στην ουσία έτρεχε μόνη της, καθώς καμία από τις υπόλοιπες αθλήτριες δεν ήταν σε θέση να ακολουθήσει το ρυθμό της.

Η Βασιλική Καλλιμογιάννη ήταν δεύτερη με 9.47.28 επίδοση καλύτερη από το όριο συμμετοχής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20 στην Ιερουσαλήμ. Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Ντενίσα Μπάλλα (ΠΓΣ) με 9.51.07.

Ποϊραζίδη και Ανδρέογλου νικητές στα σύνθετα

Η Νικολία Ποϊραζίδη (ΑΟ Μυκόνου) κατέκτησε την πρώτη της νίκη σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών επικρατώντας στο 5αθλο. Η νεαρή αθλήτρια συγκέντρωσε 3.643 β. και άφησε στη δεύτερη θέση την Μαργαρίτα Τσουκαλά (ΑΟ Κάλλιστος) με 3.620 βαθμούς. Οι δύο αθλήτριες κυνήγησαν μέχρι το τέλος τη νίκη. Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Σοφία Καμπερίδου (ΑΠΣ Πυγμή Ευόσμου) με 3.438

Ο ΆγγελοςΤζανής Ανδρέογλου (ΣΚΑ Δράμας) κατέκτησε άλλη μία νίκη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα συγκεντρώνοντας 5.379 βαθμούς. Ο αθλητής παρότι δεν είχε τον απαραίτητο συναγωνισμό, κατάφερε να βελτιώσει το ατομικό του ρεκόρ στο αγώνισμα (είχε 5.366 β.) και να ξεκινήσει δυναμικά τη χρονιά. Το ασημένιο μετάλλιο πήγε στον Θανάση Παρασκευά (Πυγμή Ευόσμου) με 5.173 β. και το χάλκινο στον Μιχάλη Κιάφα (ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας) με 4.996 βαθμούς.

Η Μαγκούλια τη νίκη, η Ανδρεάδη το όριο

Η Μαρία Μαγκούλια (Εν. Καζώνης Καλύμνου) όπως και πέρυσι έτσι και φέτος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στη σφαιροβολία με βολή στα 15,25 μέτρα. Δεύτερη ήταν η Μαρία Σουγλάκου (Ζευς Τρικάλων) με 14,82 μ. και νέο ατομικό ρεκόρ και τρίτη η Μαρία Ανδρεάδη (ΓΣ Κερατσινίου) με 14,77 μ. επίδοση που αποτελεί όριο για το Ευρωπαϊκό Κ23.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ