ΣΤΙΒΟΣ

Πανελλήνιο κλειστού στίβου: Η Φιλτισάκου κατέγραψε την δεύτερη καλύτερη επίδοση όλων των εποχών στα 3 χιλιόμετρα βάδην

38     2024 / 1  /   (  / EUROKINISSI)
Η Κυριακή Φιλιτισάκου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου EUROKINISSI SPORTS

Η Κυριακή Φιλτισάκου κατέγραψε την δεύτερη καλύτερη επίδοση όλων των εποχών στα 3χλμ βάδην, με χρόνο 1.24.92, φτάνοντας παράλληλα στην πρώτη της νίκη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου.

Η Κυριακή Φιλτισάκου (Ανατολή Νέας Ιωνίας) έγραψε ιστορία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου, αφού κατέγραψε τη δεύτερη καλύτερη επίδοση όλων των εποχών στα 3 χιλιόμετρα βάδην με χρόνο 1.24.92, σημειώνοντας, ταυτόχρονα, και την πρώτη της νίκη στη διοργάνωση.

Πριν από μία εβδομάδα, η 23χρονη αθλήτρια βγήκε πρώτη στα 20 χιλιόμετρα βάδην και μερικές μέρες αργότερα συνέτριψε το προηγόυμενο ρεκόρ της (12.38.82).

"Είμαι πολύ χαρούμενη με τη σημερινή μου εμφάνιση. Ήμουν στεναχωρημένη με την εμφάνιση της περασμένης εβδομάδας, καθώς λόγω συνθηκών και κάποιων προβλημάτων που είχα την κούρσα δε μου βγήκε μια επίδοση ανάλογη των δυνατοτήτων μου. Έχω δουλέψει καλά και περιμένω το καλοκαίρι να είμαι εντός στόχων και να συμμετάσχω τόσο στο Ευρωπαϊκό όσο και στους Ολυμπιακούς Αγώνες”, δήλωσε η Φιλτισάκου μετά τη σπουδαία επίδοσή της.

Μεστή παρουσία είχε και η Πένυ Τσινοπούλου (Βέλος Παλαιού Φαλήρου) που τερμάτισε δεύτερη με 12.38.32, βελτιώνοντας το ατομικό της ρεκόρ. Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Εφη Κουρκουτσάκη (ΓΑΣ Ιλισσός) με 13.26.11.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ