ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ

Παγκόσμιο Στίβου: Το ξεχωριστό "ευχαριστώ" της Φράνκλιν στον Γιώργο Πομάσκι

Η Αμερικανίδα αθλήτρια Τόρι Φράνκλιν στο Παγκόσμιο Στίβου στο Όρεγκον | 18 Ιουλίου 2022
Η Αμερικανίδα αθλήτρια Τόρι Φράνκλιν στο Παγκόσμιο Στίβου στο Όρεγκον | 18 Ιουλίου 2022 @2020 ASHLEY LANDIS/AP IMAGES

Η Τόρι Φράνκλιν έγραψε ιστορία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου με τη σημαία των ΗΠΑ και θέλησε μέσω μίας μακροσκελούς ανάρτησης στα social media να ευχαριστήσει τον προπονητή της, Γιώργο Πομάσκι.

Μετά το αργυρό μετάλλιο του Μίλτου Τεντόγλου στο μήκος, ο κορυφαίος προπονητής των οριζόντιων αλμάτων, Γιώργος Πομάσκι, οδήγησε την Τόρι Φράνκλιν για πρώτη φορά στην καριέρα της στο βάθρο μεγάλης διοργάνωσης και εκείνη φρόντισε να δείξει την ευγνωμοσύνη της προς το πρόσωπό του.

Η 29χρονη, που έγινε η πρώτη Αμερικανίδα που κατακτάει μετάλλιο στο τριπλούν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου, προχώρησε σε ανάρτηση στο Instagram, όπου θέλησε να ευχαριστήσει τον Πομάσκι για την καθοριστική επίδραση που είχε στην καριέρα της παρά το γεγονός πως συνεργάζονται εδώ και λίγους μόνο μήνες.

"Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που πέρασαν σε αυτό το ταξίδι. Πολλοί που θέλω να ευχαριστήσω. Άλλους γιατί με ενθάρρυναν, με έσπρωξαν, με βοήθησαν να μεγαλώσω, να με εμψυχώσουν.

Με έκαναν να δω την καριέρα μου τα τελευταία χρόνια και να καταλάβω γιατί ήμουν σε έναν κύκλο μετριότητας. Υπάρχει, χωρίς αμφιβολία, ένας άνδρας που θέλω πραγματικά να ευχαριστήσω που άλλαξε την καριέρα μου μέσα σε 3 μήνες.

Ο προπονητής μου, Γιώργος Πομάσκι, όπου την 1η Απριλίου μετακόμισα στην Ελλάδα και είδα άμεσα αποτελέσματα. Το εννοώ! Η μετάβαση ήταν τόσο άνετη που άξιζε τον κόπο. Παρά τον ελάχιστο χρόνο που είχαμε μπροστά μας, ποτέ δεν ένιωσα ότι έχω μείνει πίσω ή ότι βιάζομαι.

Είχαμε χρόνο, μου έλεγε και απλά παίζουμε. Ηταν αυτή η χαλαρή προσέγγιση και νοοτροπία που με βοήθησε να προχωρήσω. Ακόμη και με εμπόδιο την γλώσσα, τα καταφέραμε και ανυπομονώ για το τι θα φέρει ο υπόλοιπος χρόνος μας μαζί. Ευχαριστώ", σχολίασε η Αμερικανίδα για τον Πομάσκι μέσω του προσωπικού λογαριασμού της στο Instagram.

TAGS ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΤΙΒΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ