ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες - Στίβος: Πέμπτη στην προκριματική σειρά της η Βασιλείου

Greece's Irini Vasiliou leads a group of athletes during their heat of the women's 400 meters event at the Poland European Indoor Athletics Championships in Torun, Poland, Friday, March 5, 2021. (AP Photo/Czarek Sokolowski)
Greece's Irini Vasiliou leads a group of athletes during their heat of the women's 400 meters event at the Poland European Indoor Athletics Championships in Torun, Poland, Friday, March 5, 2021. (AP Photo/Czarek Sokolowski) AP

Η Ειρήνη Βασιλείου τερμάτισε στην πέμπτη θέση στην τέταρτη προκριματική σειρά των 400μ. και ολοκλήρωσε την παρουσία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ολοκλήρωσε την παρουσία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο η Ειρήνη Βασιλείου. Η πρωταθλήτρια των 400μ. συμμετείχε στην 4η προκριματική σειρά.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια τερμάτισε σε 53.16 που της έδωσε την πέμπτη θέση. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια τερμάτισε έκτη, αλλά ακυρώθηκε η Γιάργκιν και έτσι ανέβηκε μία θέση.

Τα αποτελέσματα του προκριματικού

  1. Καντίς ΜακΛέοντ (Τζαμάικα) 51.09
  2. Αμαντίν Μπροσιέ (Γαλλία) 51.65
  3. Σουζάν Βάλι (Αυστρία) 52.19
  4. Κορίνα Σβαμπ (Γερμανία) 52.29
  5. Ειρήνη Βασιλείου 53.16
  6. Γκαλέφελε Μορόκο (Μποτσουάνα) 55.89
  7. Νικόλ Γιάργκιν (Μεγάλη Βρετανία) Ακυρώθηκε
  8. Σίνθια Μπολίνγκο (Βέλγιο) Δεν κατέβηκε

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΤΟΚΙΟ 2020 ΕΙΡΗΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ