ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο Δουβαλίδης έκανε καλύτερη φετινή επίδοση με 13.63, αλλά αποκλείστηκε από τα ημιτελικά των 110μ. με εμπόδια

Ο Κώστας Δουβαλίδης
Ο Κώστας Δουβαλίδης INTIME

Ο Κώστας Δουβαλίδης κατέκτησε την 7η θέση στα προκριματικά των 110 μέτρων με εμπόδια, κατετάγη 27ος και έχασε την πρόκριση στα ημιτελικά στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ο Κώστας Δουβαλίδης κατετάγη στην 7η θέση στην 5η προκριματική σειρά των 110μ εμπόδια, κατά την 5η ημέρα των αγώνων στίβου στους Ολυμπιακούς του Τόκιο. Ο αθλητής του Μπάμπη Σδρόλα, στην 4η συμμετοχή του στη διοργάνωση έμεινε εκτός ημιτελικών, αφού τερμάτισε σε 13.63 που είναι και η καλύτερη εφετινή του επίδοση.

Κορυφαίος στη σειρά του ήταν ο Αμερικανός Ντέβον Άλέν με 13.21, ενώ την κορυφαία επίδοση και στις 5 προιμκριματικές σειρές έκανε ο συμπατριώτης του Γκραντ Χόλογουεϊ με 13.02.

Θα πρέπει να σημειωθεί, ότι ο Δουβαλίδης κατετάγη 27ος, με τον τελευταίο εξ αυτόν να σημειώνει επίδοση 13.61 (ο Πολωνός Ντάμιαν Ζίκιερ).

Αντίθετα με τον Δουβαλίδη, ο Κύπριος Μίλαν Τραϊκοβιτς μετείχε στη 2η προκριματική σειρά και με 13.59 τερμάτισε τέταρτος για να πάρει την απευθείας πρόκριση για τα αυριανά ημιτελικά, σημειώνοντας την κορυφαία εφετινή του επίδοση.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΤΟΚΙΟ 2020 ΚΩΣΤΑΣ ΔΟΥΒΑΛΙΔΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ