ΣΤΙΒΟΣ

Οι κορυφαίοι του ΣΕΓΑΣ

Οι κορυφαίοι του ΣΕΓΑΣ
Ιακωβάκης-Δεβετζή

Τους κορυφαίους του 2006 βράβευσε σε ειδική εκδήλωση στον ΣΕΓΑΣ

Την παράσταση έκλεψαν ως είθισται ο πρωταθλητής Ευρώπης Περικλής Ιακωβάκης και η "αργυρή" πρωταθλήτρια Ευρώπης, Πηγή Δεβετζή, ενώ το τρίτο μέλος της παρέας, η Φανή Χαλκιά βρίσκεται σε προετοιμασία.
Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν οι εξής αθλητές και αθλήτριες: Περικλής Ιακωβάκης (χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Γκέτεμποργκ), Πηγή Δεβετζή (ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και 2η θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Αθήνας), Φανή Χαλκιά (ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα), Μηνάς Αλοζίδης (7η θέση στο Ευρωπαϊκό), Δημήτρης Ρέγας (8η θέση στο Ευρωπαϊκό και 3η θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο), Τάσος Γκούσης (8η θέση στο Ευρωπαϊκό), Λούης Τσάτουμας (4η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού της Μόσχας), Στέλλα Πιλάτου (8η θέση στο Παγκόσμιο κλειστού), Δημήτρης Τσιάμης (8η θέση στο Παγκόσμιο της Μόσχας), Κώστας Δουβαλίδης (χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο εφήβων - νεανίδων στο Πεκίνο), Σπύρος Παπαδόπουλος (4η θέση στο Παγκόσμιο Ε-Ν του Πεκίνου), Γερβάσιος Φιλιππίδης (6η θέση στο Παγκόσμιο Ε-Ν του Πεκίνου), Δημήτρης Χονδροκούκης (6η θέση στο Παγκόσμιο Ε-Ν του Πεκίνου).

Ο Περικλής Ιακωβάκης... κάρφωσε την Πολιτεία, λέγοντας" είναι πολύ σημαντικό να επιβραβεύονται οι προσπάθειες των αθλητών. Θα ήθελα να επισημάνω, όμως, ότι αναμένουμε ακόμη ορισμένα πράγματα από την Πολιτεία. Πρώτον τα χρήματα από την Ολυμπιακή προετοιμασία, την δέσμευση για ανοικτά στάδια και να γίνει πραγματικότητα η έννοια της γυμναστικής και του αθλητισμού στα σχολεία της χώρας".

Τιμητική διάκριση για την προσφορά της στον ελληνικό αθλητισμό έλαβε η Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, Φάνη Πάλλη Πετραλιά και ο φίλαθλος Γιώργος Δαυίδ.




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ