ΕΛΛΑΔΑ

Οι αγώνες Run Greece μπαίνουν φέτος σε νέα εποχή

Οι αγώνες Run Greece μπαίνουν φέτος σε νέα εποχή

Η σειρά αγώνων Run Greece μπαίνει φέτος σε νέα εποχή με νέες πόλεις στο πρόγραμμά της, νέο ύφος, μεγαλύτερη δυναμική και νέα αισθητική, η διοργάνωση, θα αποτελέσει σημείο συνάντησης δρομέων όλων των ηλικιών.

Η σειρά αγώνων Run Greece μπαίνει φέτος σε νέα εποχή! Η πρώτη στάση της σειράς αγώνων είναι το Ηράκλειο στις 7 Απριλίου σε μια πόλη όπου συγκεντρώνει κάθε χρόνο χιλιάδες δρομείς.

Οι εγγραφές για τη διοργάνωση ανοίγουν σήμερα και οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή μέχρι τη συμπλήρωση των διαθέσιμων θέσεων το αργότερο έως την Τρίτη 2 Απριλίου 2024. Μπείτε στο site για να δηλώσετε συμμετοχή.

Οι τρεις επόμενοι αγώνες θα φιλοξενηθούν σε νέες πόλεις. Το Ναύπλιο αναλαμβάνει δράση στις 21 Απριλίου, τα Τρίκαλα στις 26 Μαϊου και η πόλη του Πειραιά στις 22 Ιουνίου.

Η αυλαία της σειράς αγώνων θα πέσει στις 22 Σεπτεμβρίου στην Αλεξανδρούπολη.

Οι αγώνες διατηρούν τη σταθερή τους σχέση με την Tοπική Aυτοδιοίκηση, που είναι βασικός μοχλός της όλης προσπάθειας και φυσικά με την ERGO ασφαλιστική, που θα συνεχίσει να αποτελεί τον μεγάλο χορηγό της διοργάνωσης.

Η προσθήκη νέων πόλεων θα δώσει έξτρα κίνητρο στους δρομείς να δοκιμάσουν νέες διαδρομές και να επισκεφθούν νέους προορισμούς.

Το Run Greece 2024 μαζί με το Ηράκλειο και την Αλεξανδρούπολη καλωσορίζουν τα Τρίκαλα, τον Πειραιά και το Ναύπλιο... συντονιστείτε!

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ