ΣΤΙΒΟΣ

Όχι πια δεύτερη

Όχι πια δεύτερη
Δεβετζή

Η Πηγή Δεβετζή θέλει μετάλλια σε Οζάκα και Πεκίνο και ένα παγκόσμιο ρεκόρ στο τριπλούν, πριν κλείσει την καριέρα της

Μία αθλήτρια μεγάλων αγώνων, όπως είναι η τριπλουνίστρια από την Αλεξανδρούπολη κοιτάζει μόνο προς το "μεγάλο" παγκόσμιο πρωτάθλημα τον ερχόμενο Αύγουστο στην Οζάκα.
Η Δεβετζή ομολόγησε σε συνέντευξη της στην ιστοσελίδα "Hellenic Athletes" ότι " στόχος μου είναι να ολοκληρώσω την καριέρα μου ανάμεσα στις τρεις πρώτες στο αγώνισμα μου, να κερδίσω ένα μετάλλιο στην Οζάκα και στο Πεκίνο και να προσπαθήσω να καταρρίψω το παγκόσμιο ρεκόρ".

Τον περασμένο Αύγουστο, η σουηδική τηλεόραση έκανε αρκετά zoom στο περίτεχνο δαχτυλίδι που στόλιζε το δάχτυλο της, αυτό με τα 51 μικρά διαμάντια και η Δεβετζή είπε για μία ακόμη φορά την όμορφη ιστορία που κρύβει αυτό το αντικείμενο.

" Αυτό είναι το δαχτυλίδη που μου προσέφερε ο σύζυγος μου, Γιώργος, όταν μου έκανε πρόταση γάμου. Το παγκόσμιο ρεκόρ στο τριπλούν είναι 15.50μ. (από την Ουκρανή Ινέσα Κράβετς το 1995). Τα 51 μικρά διαμάντια συμβολίζουν το ένα εκατοστό που πρέπει να περάσω για να πραγματοποιήσω νέο παγκόσμιο ρεκόρ. Το φοράω σε κάθε αγώνα και μου δίνει δύναμη".

Η Δεβετζή πρόσθεσε ότι θα κάνει και φέτος μήκος και τόνισε ότι πλέον δεν αισθάνεται καμία ενόχληση στο πόδι, που λίγο έλειψε να την αφήσει εκτός Γκέτεμποργκ.

Όσο για το τι υποσχέθηκε στον εαυτό της; " Τέρμα πια οι δεύτερες θέσεις και θα προσπαθήσω να κρατήσω την υπόσχεση αυτή".








ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ