ΣΤΙΒΟΣ

Ο Περικλής τρέχει για τα παιδιά του

INTIME SPORTS

Ο Περικλής Ιακωβάκης θα αγωνιστεί το Σάββατο (14/2) στα 400 μέτρα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο ΣΕΦ.

“Μπαμπά, εσύ πότε θα τρέξεις;”, ρώτησαν τον Περικλή Ιακωβάκη τα παιδιά του, όταν πήγαν οικογενειακώς να παρακολουθήσουν την ημερίδα κλειστού στίβου στον Άγιο Κοσμά.

Ο πρώην πρωταθλητής Ευρώπης στα 400μ. εμπόδια δεν μπορούσε να τους… απογοητεύσει, απαντώντας αρνητικά και έτσι πήρε τη μεγάλη απόφαση να αγωνιστεί για πρώτη φορά στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου το Σάββατο (14/2) στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στα 400μ. απλά.

Υπήρχε σαν σκέψη, όμως, η ερώτηση των παιδιών τα δρομολόγησε όλα. Μίλησα με την Μαίρη (σ.σ. Σωτηρακοπούλου) και αποφασίσαμε να μπω στον προκριματικό του πρωταθλήματος για να κάνω ένα τεστ. Το σίγουρο είναι πως στις 11.15 το πρωί του Σαββάτου θα είμαι στο ΣΕΦ. Για τον τελικό δεν μπορώ να μιλήσω. Θα δούμε μετά την κούρσα του προκριματικού“, δήλωσε ο Ιακωβάκης που φέτος αγωνίζεται για τελευταία χρονιά.

Ο ίδιος έπρεπε να σκεφτεί αρκετή ώρα για να θυμηθεί την τελευταία φορά που αγωνίστηκε στον κλειστό στίβο, “έχω τρέξει σε Πανελλήνιο εφήβων, ποτέ σε ανδρών. Η τελευταία φορά που έκανα κούρσα σε κλειστό στίβο ήταν το 2000 στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γάνδης”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ