ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΤΙΒΟΥ

Ο Νίκος Ανδρικόπουλος στο SPORT24: "Είναι ο πρώτος μεγάλος τελικός και θέλω να τον ευχαριστηθώ"

2023 / 1  (  / EUROKINISSI)
2023 / 1 ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Νίκος Ανδρικόπουλος μιλώντας στο SPORT24 τόνισε ότι περιμένει με ανυπομονησία να ζήσει τον πρώτο του μεγάλο τελικό στο τριπλούν, ενώ η Αναστασία Μαρινάκου επεσήμανε ότι δεν είναι ευχαριστημένη από την παρουσία της.

Μπορεί ο Τσιάμης να έχει αγωνιστεί σε πολλούς μεγάλους τελικούς στην καριέρα του, όμως το βράδυ της Παρασκευής (03/03, 19.35) ο Νίκος Ανδρικόπουλος θα έχει το βάφτισμα του πυρός.

Ο άλτης του Δημήτρη Βασιλικού μίλησε στο SPORT24 και τόνισε: "Το πίστευα από την αρχή ότι είμαι σε καλή κατάσταση. Έκανα κάποια τεχνικά λάθη στα πρώτα δύο άλματα τα οποία βελτίωσα κάπως στο τρίτο και βγήκε το άλμα που μου επέτρεψε να μπω στον τελικό".

Στη συνέχεια μιλώντας για τη συμμετοχή του στον τελικό επεσήμανε: "Έχει φύγει η παραπάνω πίεση. Είναι ο πρώτος μεγάλος τελικός και θέλω να τον ευχαριστηθώ".

Μαρινάκου: "Δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένη"

Στην αντίπερα όχθη η Αναστασία Μαρινάκου έμεινε μακριά από τον καλό της εαυτό αφού συμμετείχε σε μία περίεργη σειρά, η οποία ήταν αρκετά αργή.

Η Αναστασία Μαρινάκου στο ευρωπαϊκό κλειστού στίβου
Η Αναστασία Μαρινάκου στο ευρωπαϊκό κλειστού στίβου EUROKINISSI SPORTS

Λίγο μετά το τέλος της προσπάθειάς της τόνισε στο SPORT24: "Δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένη. Έκανα μια επίδοση μακριά από το ατομικό μου ρεκόρ. Ήταν μια αργή κούρσα και γίνονταν συνέχεια αλλαγές. Μέχρι τα πρώτα 1000μ προσπαθούσα να μην πέσω κάτω γιατί υπήρξαν σπρωξιές και κλεισίματα. Προσπαθούσα να αντισταθώ.

Ήθελα κάποια στιγμή να μπω μπροστά. Έγιναν πολλές αλλαγές με αποτέλεσμα να αδειάσω. Από όσες κούρσες έχω κάνει φέτος ήταν η χειρότερη. Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα στο πόδι μου. Έχω ένα οστικό οίδημα στο πόδι και θα μείνω εκτός για λίγο καιρό για να είμαι πιο έτοιμη στον ανοικτό στίβο"

TAGS ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΤΙΒΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ