ΜΙΛΤΟΣ ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ

Ο Μίλτος Τεντόγλου στο SPORT24: "Έκανα αυτό που ήθελα με τον τρόπο που ήθελα"

Ο Μίλτος Τεντόγλου στο SPORT24: "Έκανα αυτό που ήθελα με τον τρόπο που ήθελα"
24 MEDIA CREATIVE TEAM / KONSTANTINOS BADOUNAS

Ο Μίλτος Τεντόγλου μίλησε στο SPORT24 μετά την απονομή του χρυσού μεταλλίου που κατέκτησε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του από την παρουσία της ελληνικής ομάδας στο Μόναχο.

Ο Μίλτος Τεντόγλου δεν είναι χαρούμενος μόνο για το μετάλλιο και την επίδοσή του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μονάχου. Είναι ένας οπαδός της Εθνικής ομάδας στίβου και δεν έκρυψε τη χαρά του για τη συνολική εμφάνιση των συναθλητών του στο Μόναχο.

Ο αθλητής του Γιώργου Πομάσκι έχει σε ξεχωριστή θέση στην καρδιά του αυτή τη διάκριση, καθώς συνδυάστηκε με ένα μεγάλο άλμα. Αυτός είναι ο δικός του χρυσός κανόνας για τις συμμετοχές του στις διοργανώσεις και το άλμα νίκης στα 8,52 μ. είναι ο λόγος που θεωρεί αυτό το μετάλλιο ένα από τα αγαπημένα του.

"Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την επίδοσή μου και το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησα εδώ. Έκανα αυτό που ήθελα με τον τρόπο που ήθελα!", δήλωσε ο Μίλτος Τεντόγλου στο SPORT24.

Θα προτιμούσε, πάντως, να έχει παραλάβει το σχεδιασμένο από τη γερμανική BMW μετάλλιό του μέσα στο φυσικό του χώρο, στο στάδιο και να αποφύγει την extravaganza που διοργάνωσαν οι Γερμανοί στον περιβάλλοντα χώρο του Ολυμπιακού Πάρκου. "Ναι, εδώ στην απονομή έγινε ένα πανηγύρι. Αυτό που μάς φέρανε τη βάρκα θεωρώ ότι ήταν πολύ έξτρα, αλλά ΟΚ. Εντάξει".

Μίλησε στο SPORT24 ενώ ετοιμαζόταν να πάει στο Ολυμπιακό Στάδιο προκειμένου να δει την κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια στίβου όλων των εποχών, την Κατερίνα Στεφανίδη. Ήταν πολύ σίγουρος ότι η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο θα ανέβει στο βάθρο και θα κατακτήσει το τέταρτο ευρωπαϊκό μετάλλιό της και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την παρουσία της ελληνικής ομάδας στο Μόναχο.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

"Αυτή η ομάδα είναι πάρα πολύ δυνατή. Καταφέραμε να περάσουμε σε πολλούς τελικούς. Πιστεύω ότι θα έρθουν κι άλλες διακρίσεις για την Ελλάδα, εκτός από αυτή της Κατερίνας. Νομίζω ότι μπορεί να μπει στα μετάλλια και η Ελίνα Τζένγκο στον ακοντισμό. Βασικά, ποτέ δεν ξέρεις -αθλητισμός είναι-, αλλά η ομάδα μας είχε πολύ δυνατή παρουσία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα".

TAGS ΜΙΛΤΟΣ ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΤΙΒΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ