ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΤΙΒΟΥ

Ο Μίλτος Τεντόγλου δεν έκανε απλά το καλύτερο άλμα, αλλά το... 1-2-3 στον τελικό του μήκους

Ο Μίλτος Τεντόγλου δεν έκανε απλά το καλύτερο άλμα, αλλά το... 1-2-3 στον τελικό του μήκους

Τα τρία καλύτερα άλματα στον τελικό του μήκους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου στο Μόναχο έκανε ο Μίλτος Τεντόγλου, με τον ασημένιο, Τζέικομπ Ντιουκς, να βρίσκεται... αιώνες πίσω του.

Στον προκριματικό του μήκους, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου στο Μόναχο, δεν ήταν στην κατάσταση που ήθελε. Ο Μίλτος Τεντόγλου ήξερε τι πήγε λάθος και το βράδυ της Τρίτης (16/8) ήταν άλλος άνθρωπος στον τελικό, στον οποίο κυριάρχησε για να αναδειχθεί back-to-back πρωταθλητής Ευρώπης με τρία καταπληκτικά άλματα.

Ο Τεντόγλου ξεκίνησε με άκυρη προσπάθεια, όμως τα επόμενα τρία άλματά του, το δεύτερο, το τρίτο και το τέταρτο, ήταν τα τρία καλύτερα του αγώνα. Δεν έκανε το πέμπτο, δεν υπήρχε λόγος να κάνει ούτε το έκτο καθώς είχαν όλα κριθεί.

Με τον Τζέικομπ Ντιουκς να παίρνει το ασημένιο μετάλλιο με καλύτερο άλμα στα 8μ.06, ο Μίλτος Τεντόγλου έκλεισε τον αγώνα με τις τρεις καλύτερες επιδόσεις της διαδικασίας. Ξεκίνησε με 8μ.23, συνέχισε με 8μ.35 και έφτασε μέχρι τα 8μ.52, για να πλησιάσει το ατομικό του ρεκόρ (8μ.60) και να δείξει για ακόμα μία φορά πόσο συνεπής, πόσο ικανός και πόσο μεγάλος αθλητής είναι.

TAGS ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΤΙΒΟΥ ΜΙΛΤΟΣ ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ