ΜΙΛΤΟΣ ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ

Ο Καρλ Λιούις πόσταρε τη δήλωση του Τεντόγλου: "Γι αυτό ακριβώς πρέπει να συμβουλευόμαστε τους αθλητές"

Olympic sprinter Carl Lewis is seen on the sidelines during the first half in the NCAA Cotton Bowl college football game between Penn State and Memphis, Saturday, Dec. 28, 2019, in Arlington, Texas. (AP Photo/Jim Cowsert)
Ο Καρλ Λιούις @ 2019 JIM COWSERT / AP IMAGES

Ο θρύλος του στίβου, Καρλ Λιούις σχολίασε τις δηλώσεις του Μίλτου Τεντόγλου για την αλλαγή που προτίθεται να κάνει η World Athletics στη βαλβίδα.

Ο Μίλτος Τεντόγλου στις δηλώσεις του στο ΣΕΓΑΣ μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Γλασκώβης, έριξε τη βόμβα ότι θα αγωνίζεται στο τριπλούν, αν η World Athletics προχωρήσει στην αλλαγή με τη βαλβίδα, την οποία προτίθεται να αφαιρέσει (δοκιμαστικά), αλλά και να βγάλει την πλαστελίνη που καθορίζει την εγκυρότητα ενός άλματος.

Λίγο μετά ο θρύλος του στίβου, Καρλ Λιούις, ο οποίος πόστερ VIDEO με τις δηλώσεις του Μίλτου Τεντόγλου, σχολίασε υπέρ του Έλληνα πρωταθλητή, λέγοντας ότι όλοι οι αθλητές πρέπει να ενημερώνονται για τις αλλαγές.

"Αυτός ακριβώς είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να συμβουλευόμαστε τους αθλητές. Δεν θα συμφωνούσαν ποτέ με αυτήν την αλλαγή μορφής. Έχω ακούσει τόσες απόψεις αλλά όχι από τους άλτες. Τώρα, κάθε άλτης πρέπει να μιλήσει και να τους κάνει να καταλάβουν ότι δεν θα δεχτούν αυτές τις αλλαγές", ανέφερε στο σχόλιό του ο Καρλ Λιούις.

TAGS ΜΙΛΤΟΣ ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ