ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΡΑΛΗΣ

Ο Καραλής πρώτος με ρεκόρ αγώνων στο μίτινγκ του Όσιγεκ, έκτη η Πόλακ

Ο Εμμανουήλ Καραλής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου
Ο Εμμανουήλ Καραλής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου EUROKINISSI

Ο Εμμανουήλ Καραλής ξεπέρασε τα 5,76 μ. στο μίτινγκ του Όσιγεκ κι ήταν ο μεγάλος νικητής, σημειώνοντας νέο ρεκόρ αγώνων. Νωρίτερα η Ελένη Πόλακ κατέλαβε την έκτη θέση με 4,17μ.

Ο Εμμανουήλ Καραλής ξεπέρασε με την πρώτη προσπάθεια τα 5,72 μ, στο επί κοντώ στο μίτινγκ του Όσιγεκ στον τελευταίο του αγώνα πριν από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Κωνσταντινούπολης, πετυχαίνοντας ρεκόρ διοργάνωσης,

Ο 24χρονος ξεκίνησε τον αγώνα του με έγκυρο άλμα στα 5,42 μ. άφησε τα δύο επόμενα ύψη και πέρασε με την πρώτη τα 5,62 μ., ενώ δε δοκίμασε στο 5,67 μ. για να περάσει με την πρώτη το 5,72 μ., ενώ επέλεξε έπειτα να δοκιμάσει στο 5,82 μέτρα. Ο αθλητής του Χάρη Καραλή είναι σε καλή κατάσταση κάτι που φάνηκε τόσο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα όσο και στο σημερινό αγώνα.

Μετά το φινάλε του μίτινγκ δεκάδες φίλαθλοι πλησίασαν τον Έλληνα πρωταθλητή για να βγάλουν φωτογραφίες μαζί του και να πάρουν αυτόγραφα.

Ο Καραλής πρώτος με ρεκόρ αγώνων στο μίτινγκ του Όσιγεκ, έκτη η Πόλακ


Δεύτερος ήταν ο Πιότρ Λίσεκ με επίσης, στα 5,72μ, ο οποίος πέρασε με την τρίτη του προσπάθεια. Τρίτος έμεινε ο Γκίλαντ Λάντβιγκ με 5,62μ.

Ο Καραλής πρώτος με ρεκόρ αγώνων στο μίτινγκ του Όσιγεκ, έκτη η Πόλακ


Η Ελένη Πόλακ, που αγωνίστηκε νωρίτερα, κατέλαβε την 6η θέση με 4,17μ.. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια στη συνέχεια δεν υπερέβη τα 4,27 μέτρα και πλέον στρέφει την προσοχή της στους αγώνες του ανοιχτού.

Στην πρώτη θέση βρίσκεται η Καρολίνα Χολμ με 4,44μ.

Παρακολουθήστε τη συνέντευξη που έδωσε ο Εμμανουήλ Καραλής στο SPORT24:

TAGS ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΡΑΛΗΣ ΕΛΕΝΗ ΠΟΛΑΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ