ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ο Γιώργος Πομάσκι στο SPORT24: "Του είπα πάμε να το πάρουμε, να το πάμε σπίτι"

Ο Γιώργος Πομάσκι
Ο Γιώργος Πομάσκι EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Πομάσκι λίγο μετά το χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο του Τεντόγλου στο μήκος μίλησε στο SPORT24 για την τεράστια επιτυχία του αθλητή του.

Ο Γιώργος Πομάσκι πέταγε στους επτά ουρανούς μετά το χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο του Μίλτου Τεντόγλου. Ο κορυφαίος κόουτς αλμάτων στη χώρα δεν είχε στο παλμαρέ του ένα μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες και το πανηγύρισε τώρα, στο Τόκιο. “Δεν τον κουβαλάω εγώ. Με κουβαλάει εκείνος”, είπε στο SPORT24 γεμάτος αγάπη για τον αθλητή του.

“Εγώ ήθελα ένα μετάλλιο. Το πρωί που σηκωθήκαμε του είπα: “Πάμε να το πάρουμε, να το πάμε σπίτι!”'. Όλη την ώρα ρισκάραμε για να μας βγει το μετάλλιο, να μη μείνουμε εκτός. Ήταν πολύ δύσκολος αγώνας. Είναι πολύ νέα παιδιά. Έπαιξε ρόλο για τις επιδόσεις ότι ο αγώνας ήταν πολύ πρωί. Κάποια στιγμή του φώναζα πριν από το άλμα να χαλαρώσει το χέρι του και να ρυθμίσει τη φόρα του. Έδειξε πόσο μεγάλος αθλητής είναι. Τα κατάφερε. Είναι ψυχρός εκτελεστής”.

Ο προπονητής του χρυσού Ολυμπιονίκη πριν από τον τελικό δεχόταν ερωτήσεις στο Χωριό και όχι μόνο εκεί. Του ζητούσαν να προβλέψει σε ποιες επιδόσεις θα κριθούν τα μετάλλια και εκείνος απαντούσε: "Το χρυσό στα 8,40 μέτρα. Αυτό πιστεύω και με 8,30 μ. θα μπει κάποιος στα μετάλλια". Ο επιστήμονας των αλμάτων είχε δίκιο.

Ξαναδείτε το χρυσό άλμα του Μίλτου Τεντόγλου

*Σε συνεργασία του SPORT24 με το Sportsfeed.gr

* O Μίλτος Τεντόγλου είναι μέλος της Stoiximan Tokyo Team

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΤΟΚΙΟ 2020 ΜΙΛΤΟΣ ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ