ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΤΙΒΟΥ

Ο Δημήτρης Τσιάμης στο SPORT24: "Έκανα το μίνιμουμ που μπορούσα να κάνω, όλα είναι πιθανά στον τελικό"

2023 / 1  (  / EUROKINISSI)
2023 / 1 ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Τσιάμης μίλησε στο SPORT24 για την πρόκρισή του στον τελικό του τριπλούν στο ευρωπαϊκό κλειστού στίβου και τόνισε ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση και δήλωσε αισιόδοξος για ένα μεγαλύτερο άλμα στον τελικό.

Για μία ακόμα φορά ο Δημήτρης Τσιάμης επιβεβαίωσε τη σπουδαία του κλάση αφού κατάφερε να πάρει την πρόκριση στον τελικό του τριπλούν στο ευρωπαϊκό κλειστού στίβου.

Μπορεί να είναι ο μεγαλύτερος από τους συμμετέχοντες έχοντας συμπληρώσει τα 41 του χρόνια, ωστόσο αυτό δεν τον εμπόδισε να εξασφαλίσει την παρουσία του σε έναν ακόμα τελικό.

Λίγο μετά την επιτυχία του μιλώντας στο SPORT24 τόνισε ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση και δήλωσε αισιόδοξος για ένα μεγαλύτερο άλμα το βράδυ της Παρασκευής (03/03, 19.35).

Αρχικά κάνοντας τον απολογισμό της παρουσίας του στον προκριματικό είπε: "Ήμουν σε καλή κατάσταση. Έκανα το μίνιμουμ που μπορούσα να κάνω. Πιστεύω ότι είμαι σε πολύ καλή κατάσταση. Θα μπορούσα να κάνω σίγουρα φετινό ατομικό ρεκόρ πάνω από 16,50μ εύκολα.

Στο πρώτο άλμα πάτησα αρκετά πίσω και στη φόρα μου λίγο ψαχνόμουν γιατί είναι γρήγορο το ταρτάν και σε φέρνει λίγο πιο μπροστά. Δε χρειάζεται να προσπαθήσεις να τρέξεις, όσο προσπαθείς τόσο χειρότερα".

Για το τι περιμένει στον τελικό: "Στον τελικό θα έχω βρει τα πατήματά μου, θα έχω καλύτερες φόρες και ελπίζω να κάνω φετινό ατομικό ρεκόρ και από εκεί και πέρα ότι βγει. Όλα είναι πιθανά σε έναν τέτοιο τελικό".

Τέλος σε ερώτηση για το γεγονός ότι παραμένει στο υψηλότερο επίπεδο είπε: "Είμαι ακόμα σε καλή κατάσταση. Πιστεύω ότι στον ανοικτό στίβο θα είμαι σε θέση να κάνω και πάλι 17μ. Έτσι πιστεύω, αλλά θα δούμε".

TAGS ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΤΙΒΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ