ΝΤΟΥΠΛΑΝΤΙΣ

Ντουπλάντις: Κορυφαία επίδοση όλων των εποχών στον ανοικτό στίβο από τον Σουηδό, ξεπέρασε τα 6,16μ.

Armand Duplantis, of Sweden, reacts in the men's pole vault final at the 2020 Summer Olympics, Tuesday, Aug. 3, 2021, in Tokyo. (AP Photo/Matthias Schrader)
Armand Duplantis, of Sweden, reacts in the men's pole vault final at the 2020 Summer Olympics, Tuesday, Aug. 3, 2021, in Tokyo. (AP Photo/Matthias Schrader) AP

Ο Μόντο Ντουπλάντις βελτίωσε και την κορυφαία επίδοση όλων των εποχών στον ανοικτό στίβο αφού στο Diamond League της Στοκχόλμης ξεπέρασε τα 6,16μ.

Τα κατορθώματα του Μόντο Ντουπλάντις δεν έχουν τελειωμό. Στον πρώτο αγώνα στον ανοικτό στίβο που βρήκε καλές καιρικές συνθήκες φρόντισε να κάνει ένα ακόμα ρεκόρ στο επί κοντώ.

Ο Σουηδός ξεπέρασε τα 6,16μ. στο Diamond League της Στοκχόλμης και βελτίωσε την κορυφαία επίδοση όλων των εποχών στον ανοικτό στίβο.

Το προηγούμενο ρεκόρ ανήκε και πάλι στον ίδιο με 6,15μ. και το είχε πετύχει πέρσι στη Ρώμη. Φυσικά, ο Ντουπλάντις έχει και την κορυφαία επίδοση στον κλειστό στίβο, η οποία είναι και η καλύτερη συνολικά με 6,20μ. που πέτυχε στο Παγκόσμιο κλειστού στίβου στο Βελιγράδι.

Το ερώτημα πλέον που μένει να απαντηθεί είναι μέχρι που θα πάει τον πήχη αυτός ο ασύλληπτος αθλητής. Και ακόμα είναι μόνο 22 ετών.

TAGS ΝΤΟΥΠΛΑΝΤΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ