ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Κυριακοπούλου: "Θα ήθελα να υπερβώ τα 4.70 και ας έμενα όγδοη, θα ρωτήσω την κόρη μου για το Παρίσι"

Ο Νικόλ Κυριακοπούλου στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο
Ο Νικόλ Κυριακοπούλου στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο PHOTO CREDITS: EUROKINISSI

Η Νικόλ Κυριακοπούλου σε δηλώσεις της στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, τόνισε ότι είναι ευχαριστημένη από τον αγώνα της, αν και θα ήθελε να υπερβεί τα 4.70, ενώ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου τόνισε ότι θα ρωτήσει την κόρη της για το τι θα κάνει, ούσα ευδιάθετη.

Η Νικόλ Κυριακοπούλου τερμάτισε όγδοη στον τελικό του επί κοντώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, με επιδόση 4.50 μέτρα. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, αντιμετώπισε με χαμόγελο το αποτέλεσμα της, όπως φάνηκε και σε δηλώσεις της στο κανάλι της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Η ίδια έμεινε ευχαριστημένη με τη θέση της, ενώ ιδιανικά θα ήθελε να υπερβεί τα 4.70 μέτρα. Ως προς τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου, η Νικόλ Κυριακοπούλου θα ρωτήσει την κόρη της για το αν θα συμμετάσχει στους Αγώνες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Νικόλ Κυριακοπούλου: Για το ότι είναι όγδοη ολυμπιονίκης: "Καλό είναι (γέλια). Θα ήθελα να περάσω τα 4.70μ. και ας έπαιρνα και πάλι την όγδοη θέση, δεν θα με πείραζε. Ήταν λίγο δύσκολος αγώνας, από τα 50 στα 70 ήταν λίγο σκληρό να σας πω την αλήθεια".

"Για μένα όταν είδα είπα «ωραία πρόκληση». Σήμερα δεν πήγε τόσο καλά, όσο θα ήθελα εγώ. Ήταν τελικός, βγήκα όγδοη ολυμπιονίκης. Ευχαριστημένη είμαι, δεν μπορώ να πω. Και άλλες πολλές κοπέλες που είχαν καλύτερη επίδοση από εμένα φέτος δεν πήγαν τόσο καλά και δεν κατάφεραν να υπερβούν τα 4.70, αν και θα ήταν πιο εύκολο γι' αυτές".

"Ήταν λίγο περίεργος αγώνας. Κατά τη διάρκεια του αγώνα πίστεψα ότι ίσως με τα 4.70 τσιμπήσουμε (κερδίσουμε) ένα μετάλλιο, αλλά τελικά πέσαμε έξω".

Για το αν θα δώσει το "παρών" στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου: "Θα ρωτήσουμε τη Λένια και ότι μας πει, ότι μου πει η κόρη μου εγώ θα κάνω".

Για τη συνέχεια και αν θα χρειαστεί να ρωτήσουμε την κόρη της τη Λένια: "Ναι, θα ρωτήσετε τη Λένια και τον μπαμπά της τον Ανδρέα (γέλια)".

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΚΙΟ 2020 Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΝΙΚΟΛ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ