ΣΤΙΒΟΣ

Ήθελε το χρυσό ο Μάστορας

Ήθελε το χρυσό ο Μάστορας

Ο Αντώνης Μάστορας αφιέρωσε το αργυρό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στον προπονητή του, Γιώργο Πομάσκι (video).

Στον καλύτερο αγώνα της καριέρας του, η οποία μετράει μόλις λίγα χρόνια ζωής, ο 24χρονος Αντώνης Μάστορας ήθελε το χρυσό μετάλλιο.

Ο Θεσσαλονικιός άλτης που κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο ύψος με ατομικό ρεκόρ στα 2,31μ. αφιέρωσε το μετάλλιο στον προπονητή του, Γιώργο Πομάσκι.

" Θέλησα να κάνω χαρούμενους τους Ελληνες. Στεναχωρήθηκα που δεν πήρα το χρυσό, νιώθω τιμή όμως που ανέβηκα στο βάθρο. Φάνηκε η σκληρή προπόνηση και η δουλειά που κάναμε όλο αυτό το διάστημα. Είμαι χαρούμενος και ευτυχισμένος και χαρίζω αυτό το μετάλλιο στον προπονητή μου Γιώργο Πομάσκι", δήλωσε ο αθλητής του Ηρακλή.

Ο προπονητής του, ο οποίος έχει... βαρεθεί να κατακτάει μετάλλια με μια πλειάδα Ελλήνων αθλητών που έχει συνεργαστεί όλα αυτά τα χρόνια, έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τον αγώνα του αθλητή του.

" Σήμερα (Κυριακή) ήταν άψογος. Εκτέλεσε ακριβώς ότι είχαμε κάνει τους τελευταίους πέντε μήνες. Η συμπεροφορά του στον προκριματικό ήταν για...βιβλίο. Στον τελικό πήγε να το χαλάσει, αλλά τελικά το έσωσε. Σήμερα θα μπορούσε να είχε κερδίσει τον αγώνα. Το 2,34 μ. είναι ένα ύψος, που θα μπορούσε να έχει ξεπεράσει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ