ΣΤΙΒΟΣ

Η Μόλιτορ έκανε την ανατροπή στο ακόντιο

Η Μόλιτορ έκανε την ανατροπή στο ακόντιο

Η Κατρίνα Μόλιτορ με βολή στα 67.69 στην τελευταία της προσπάθεια πήρε το χρυσό μετάλλιο στον ακοντισμό των γυναικών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Πεκίνου.

Σε έναν αγώνα, ο οποίος λόγω και της βροχής, έμεινε σε χαμηλές βολές η Κατρίνα Μόλιτορ έκανε μία εντυπωσιακή ανατροπή και έφτασε στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στον ακοντισμό. Η 32χρονη Γερμανίδα δεν είχε ανέβει ποτέ στο βάθρο σε καμία διοργάνωση και το έκανε με εντυπωσιακό τρόπο.

Η πρώτη μεγάλη βολή του αγώνα ανήκε στη Λι που έστειλε το ακόντιο της στα 64.10 στην πρώτη της προσπάθεια.

Με την τρίτη της βολή η Μόλιτορ την προσπέρασε με 64.74, για να την ακολουθήσει η Φίλχοεν με 65.79. Στην προτελευταία της προσπάθεια η Χούιχουι Λιου έκανε 66.13 και έδειχνε να αγκαλιάζει το μετάλλιο. Όλες οι αθλήτριες είχαν ολοκληρώσει τις προσπάθειές τους και έμενε μόνο η Μόλιτορ η οποία ούτως ή άλλως ήταν στα μετάλλια και για την ακρίβεια στην τρίτη θέση.

Με το 67.69 που έκανε στην τελευταία της προσπάθεια η Γερμανίδα κατέκτησε τελικά το χρυσό μετάλλιο κάνοντας την καλύτερη της επίδοση αφού μέχρι πρότινος το ατομικό της ρεκόρ ήταν 66,40. Στη δεύτερη θέση ήταν Χούιχουι Λιου και τρίτη η Φίλχοεν.

Αναλυτικά η κατάταξη

Η Μόλιτορ έκανε την ανατροπή στο ακόντιο

Δείτε σε βίντεο τη μεγάλη βολή της Μόλιτορ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ