ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Η Κατερίνα Στεφανίδη στο SPORT24: "Για πρώτη φορά φέτος αισθάνθηκα ότι έκανα κανονικό αγώνα"

2023 / 2  (  / EUROKINISSI)
2023 / 2 ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η χρυσή Ολυμπιονίκης του επί κοντώ, Κατερίνα Στεφανίδη μίλησε στο SPORT24 μετά την πρόκρισή της στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κλειστού στίβου και εξήγησε ότι είναι ο πρώτος φετινός αγώνας που την ικανοποίησε.

Η Κατερίνα Στεφανίδη μίλησε στο SPORT24 μετά την πρόκρισή της στον τελικό του επί κοντώ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Κωνσταντινούπολης και τόνισε ότι για πρώτη φορά φέτος ένιωσε να αγωνίζεται κανονικά και υποστήριξε ότι τα μετάλλια είναι ανοιχτά.

"Για πρώτη φορά φέτος αισθάνθηκα ότι έκανα κανονικό αγώνα και ότι όσα γίνονται στην προπόνηση βγαίνουν τη στιγμή που αγωνίζομαι. Γι’ αυτό σήκωσα τα χέρια μου και πανηγύρισα όταν πέρασα το 4.55μ.", είπε ικανοποιημένη η κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια του στίβου.

Στη συνέχεια εξήγησε τον προγραμματισμό της για φέτος και υποστήριξε ότι τα μετάλλια είναι ανοιχτά στο διοργάνωση: ‘’Στην αρχή της σεζόν ο Μιτς με ρώτησε: ‘’Τι θες να κάνεις στον κλειστό στίβο; Προσαρμογή στα κοντάρια σου ή ένα μετάλλιο;’’. Τού απάντησα ότι προτιμώ να προσαρμοστώ στα κοντάρια μου. Θέλω να κάνω και ένα season best.

Ο κλειστός στίβος στην ουσία είναι ένα πέρασμα που κάνω για τους αγώνες το καλοκαίρι. Να προσαρμοστώ καλύτερα στις αλλαγές που κάνουμε με τα κοντάρια. Ωστόσο, τα μετάλλια είναι ανοιχτά στη διοργάνωση’’.

TAGS ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΤΙΒΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ