ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΤΙΒΟΥ

Η ελληνική αποστολή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου και οι ελπίδες για διακρίσεις

Ο Μίλτος Τεντόγλου
Ο Μίλτος Τεντόγλου

Η Stoiximan βρίσκεται στο πλευρό των Ελλήνων αθλητών που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου στο Όρεγκον. Οι ελπίδες μας για διακρίσεις.

Μετά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου στη Βουδαπέστη, σειρά έχει του Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανοιχτού Στίβου στο Όρεγκον.

Σχεδόν 20 ημέρες μετά την απόλυτη επιτυχία του Πανελλήνιου πρωταθλήματος στίβου, όπου έλαμψαν σχεδόν όλα τα αστέρια του αθλήματος, η ελληνική αποστολή είναι έτοιμη να εκπροσωπήσει επάξια τη χώρα μας εκτός συνόρων. Με 17 μέλη στην αποστολή η Ελλάδα κάνει όνειρα για ωραίες παρουσίες και γιατί όχι και μετάλλια.

Η Stoiximan, χορηγός του ΣΕΓΑΣ, αλλά και κάποιων εκ των κορυφαίων αθλητών που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας, όπως του Μίλτου Τεντόγλου και της Κατερίνας Στεφανίδη, βρίσκεται στο πλευρό ολόκληρης της αποστολής, συμβάλλοντας στην προσπάθεια στήριξης όλων των αθλητών.

Ο Μίλτος Τεντόγλου
Ο Μίλτος Τεντόγλου

Η ελληνική αποστολή και οι ελπίδες για διακρίσεις

Στο Σιάτλ έχουν ταξιδέψει ο πρωταθλητής του βάδην Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ, αλλά και οι πρωταθλήτριες Κυριακή Φιλτισάκου, Χριστίνα Παπαδοπούλου, Έφη Κουρκουτσάκη και Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, η Τατιάνα Γκούσιν στο ύψος, η Σπυριδούλα Καρύδη στο τριπλούν, οι Ελένη Πόλακ, Κατερίνα Στεφανίδη, Νικόλ Κυριακοπούλου και Εμμανουήλ Καραλής στο επί κοντώ, η Σταματία Σκαρβέλη στη σφυροβολία, ο Μιχάλης Αναστασάκης και Χρήστος Φραντζεσκάκης στη σφυροβολία Ανδρών, η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου στη δισκοβολία, ο Μίλτος Τεντόγλου στο μήκος, η Ελίνα Τζένγκο στον ακοντισμό.

Ο Μίλτος Τεντόγλου
Ο Μίλτος Τεντόγλου

Ο Μίλτος Τεντόγλου πάει στο Όρεγκον ως το απόλυτο φαβορί για το χρυσό μετάλλιο στο μήκος. Ο χρυσός ολυμπιονίκης στο Τόκιο θα τα δώσει όλα για να βρεθεί στο βάθρο και δε στο υψηλότερο σκαλοπάτι, για να κατακτήσει το μόνο μετάλλιο που λείπει. από τη συλλογή του.

Η Κατερίνα Στεφανίδη
Η Κατερίνα Στεφανίδη

Η Κατερίνα Στεφανιδη μπορεί ακόμα να μην έχει κάνει το μεγάλο άλμα φετος, αλλά είναι αθλήτρια των μεγάλων αγώνων. Το έχει αποδείξει σε όλη την τεράστια καριέρα της ότι παλεύει για τα μετάλλια και δεδομένα θα προσπαθήσει να βρεθεί ξανά στο βάθρο.

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, είναι για μια ακόμα φορά έτοιμη να καταθέσει τα διαπιστευτήρια της. Δίχως αμφιβολία έχει την ικανότητα να βρεθεί κοντά στα μετάλλια και γιατί όχι να βρεθεί στο βάθρο και να κατακτήσει το μεγαλύτερο στην καριέρα της.

Από την πολυπληθή αποστολή μας περιμένουμε καλά πλασαρίσματα από πολλούς Έλληνες αθλητές με παρουσία στους τελικούς.

TAGS ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΤΙΒΟΥ ΜΙΛΤΟΣ ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΡΑΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ ΚΥΡΙΑΚΗ ΦΙΛΤΙΣΑΚΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗΣ ΣΤΑΜΑΤΙΑ ΣΚΑΡΒΕΛΗ ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΝΤΡΙΣΜΠΙΩΤΗ ΝΙΚΟΛ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ ΠΟΛΑΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ