ΣΤΙΒΟΣ

Γκάφα με Ρουντίσα

Γκάφα με Ρουντίσα

Στην Κένυα παίρνουν πολύ σοβαρά την Πρωταπριλιά. "Θύμα" ήταν αυτή τη φορά ο διασημότερος Ολυμπιονίκης της χώρας, ο Ντέιβιντ Ρουντίσα.

Το CNN έστειλε στον άλλο κόσμο τον Πελέ πριν από λίγες μέρες και ακολούθησε η ιστοσελίδα της Κένυας, Standard Digital δημοσιεύοντας την αποχώρηση του Ντέιβιντ Ρουντίσα από την ενεργό δράση!

Ο 25χρονος χρυσός Ολυμπιονίκης και παγκόσμιος ρέκορντμαν των 800 μέτρων που βρίσκεται σχεδόν ένα χρόνο εκτός αγώνων εξαιτίας τραυματισμού φέρεται να δήλωσε " έκανα ό,τι μπορούσα και κέρδισα ό,τι μπορούσα. Τώρα αφήνω τη σκηνή για άλλους αθλητές, ανάμεσα τους τον αδερφό μου, τον Φράνσις που τα πηγαίνει καλά".

Εκατοντάδες άνθρωποι εξέφρασαν την απορία τους στα Social Media. Ορισμένοι αναρωτιούνταν αν επρόκειτο για πρωταπριλιάτικο αστείο. Αποδείχθηκε πως ήταν.

Μόνο που δημοσιεύτηκε μια ημέρα νωρίτερα (31/3) με τον δημοσιογράφο Σάιμον Χαρτ της "Daily Telegraph" να επιβεβαιώνει πως ο σπουδαίος αθλητής δεν αποχωρεί μετά από επικοινωνία με τον προπονητή του Ρουντίσα.

Η ιστοσελίδα εξαφάνισε την είδηση, δίχως να δημοσιεύσει άλλο κείμενο που να ενημερώνει το κοινό πως επρόκειτο για "ψεύτικη" είδηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ