ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΘΗΝΑΣ

Έτρεξε ξανά στον Μαραθώνιο της Αθήνας χωρίς παπούτσια τραβώντας μια πλαστική μάζα από σκουπίδια κι ένα καμένο δέντρο

Έτρεξε ξανά στον Μαραθώνιο της Αθήνας χωρίς παπούτσια τραβώντας μια πλαστική μάζα από σκουπίδια κι ένα καμένο δέντρο

Ο Θάνος Τσάκλας έτρεξε στον Μαραθώνιο της Αθήνας ξανά δίχως να φορά παπούτσια και έσερνε πίσω του μια πλαστική μάζα από σκουπίδια κι ένα καμένο δέντρο.

Υπάρχουν φορές η ανθρώπινη θέληση νικά κάθε εμπόδιο. Ο Θάνος Τσάκλας για δεύτερη φορά έτρεξε στον Μαραθώνιο της Αθήνας χωρίς παπούτσια, αλλά τώρα ήθελε να κάνει κάτι περισσότερο.

Σε όλη τη διαδρομή έσερνε πίσω του μια πλαστική μάζα από σκουπίδια κι ένα καμένο δέντρο συνολικού βάρους 50 κιλών και ανέβασε βίντεο από τη συγκλονιστική προσπάθειά του.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο ίδιος για αυτήν: "Έτρεξα για τη θάλασσα, τα Δάση, το περιβάλλον, τα ζώα, τον άνθρωπο. Έτρεξα για τα παιδιά με καρκίνο που στηρίζει ο σύλλογος Φλόγα. Έτρεξα δύσκολα, υπεράνθρωπα, beyond my limits.

Έτρεξα ξανά χωρίς παπούτσια τραβώντας μια πλαστική μάζα από σκουπίδια που μάζεψα με φίλους από την θάλασσα κι ένα καμένο δέντρο συνολικού βάρους 50 κιλών.

Θέλησα να περάσω το μήνυμα ότι είμαστε σε κίνδυνο και πως αν δεν κάνουμε το αδύνατο θα βρεθούμε αντιμέτωποι με το αδιανόητο. Αυτός ο Μαραθώνιος έχει τις ρίζες του πίσω στο 2009 και στο τραγούδι "Κυανέ Ουρανέ" που έγραψα τους στίχους για όσα μας περιτριγυρίζουν σήμερα. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους για την στήριξη να έχετε υγεία δύναμη κι ευτυχία".

TAGS ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΘΗΝΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ