ΣΤΙΒΟΣ

Επηρεάστηκαν από τον Ρωσικό Χειμώνα

Επηρεάστηκαν από τον Ρωσικό Χειμώνα
INTIME SPORTS

Ο Κώστας Δουβαλίδης, ο Γιώργος Τσάκωνας και η Νικόλ Κυριακοπούλου δεν πέτυχαν τους στόχους που είχαν θέσει στο μίτινγκ της Μόσχας.

Στο δυνατό μίτινγκ "Ρωσικός Χειμώνας" στη Μόσχα οι τρεις Έλληνες αθλητές που συμμετείχαν δεν κατάφεραν να πιάσουν τις επιδόσεις που ήθελαν.

Στη Μόσχα αγωνίστηκαν η Νικόλ Κυριακοπούλου στο επί κοντώ, ο Γιώργος Τσάκωνας στο μήκος και ο Κώστας Δουβαλίδης στα 60μ. εμπόδια.

Πρώτη μπήκε στον αγώνα η Κυριακοπούλου και έμεινε στα 4,46μ. ρίχνοντας τρεις φορές τον πήχη στα 4,56μ. Κατέλαβε την πέμπτη θέση. Η κάτοχος του πανελλήνιου ρεκόρ θα συνεχίσει την προετοιμασία της στη Στοκχόλμη την ερχόμενη Πέμπτη (6/2).

Ατομικό ρεκόρ πέτυχαν οι πρώτες δύο αθλήτριες στον αγώνα, η Σλοβένα Τίνα Σουτέι με 4,71μ. και η Ρωσίδα Ανζέλικα Σιντόροβα με 4,66μ. Στην πρώτη της φετινή εμφάνιση η Βραζιλιάνα Φαμπιάνα Μούρερ έμεινε στα 4,61μ.

Τον πρώτο του φετινό αγώνα πραγματοποίησε και ο Γιώργος Τσάκωνας. Με άλμα στα 7.56μ. κατέλαβε την ένατη θέση. Σε ένα αγώνισμα με μεγάλες συμμετοχές ο νικητής, ο Αλεκσάντερ Μενκόβ ισοφάρισε το ρεκόρ αγώνα με 8.30μ.

Λίγα 24ωρα μετά την εξαιρετική εμφάνιση του στο Ντίσελντορφ ο Δουβαλίδης τερμάτισε έκτος στον τελικό των 60μ. εμπόδια. με 7.70 δευτερόλεπτα. Νωρίτερα στον προκριματικό είχε κάνει 7.70 δευτερόλεπτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ