ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Δουβαλίδης: "Θα σταματούσα στο Τόκιο, αλλά..."

Ο Κώστας Δουβαλίδης
Ο Κώστας Δουβαλίδης PHOTO CREDITS: EUROKINISSI

Ο Κώστας Δουβαλίδης επανέλαβε την απόφασή του να συνεχίσει να αγωνίζεται με φόντο τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, με δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της ΕΟΕ.

Ο Κώστας Δουβαλίδης δεν έμεινε ικανοποιημένος από τον χρόνο που έκανε στον προκριματικό των 110μ εμποδίων, δηλώνοντας στην κάμερα της ΕΟΕ πως αυτός είναι ένας βασικός λόγος που δεν θέλει να σταματήσει ακόμη την δράση.

Μιλώντας στην κάμερα της ΕΟΕ για το ταξίδι του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και τις σκέψεις που κάνει για το μέλλον, σημείωσε: "Μπήκε η σκέψη στο μυαλό μου. Αρχικά, αν όλα πήγαιναν καλά, θα σταματούσα μετά από εδώ την εθνική μου καριέρα. Βέβαια, επειδή η τελευταία χρονιά πήγε στραβά, όσον αφορά τους τραυματισμούς και το γεγονός πως πέρασα τον κορονοϊό, θεωρώ ότι η επίδοση που έκανα δεν με αντιπροσωπεύει και θέλω να τελειώσω στους Ολυμπιακούς Αγώνες με μια επίδοση που είναι αντιπροσωπευτική, να γεμίσω ακόμη περισσότερο την αθλητική μου καριέρα".

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΚΙΟ 2020 Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΚΩΣΤΑΣ ΔΟΥΒΑΛΙΔΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ