ΚΥΡΙΑΚΗ ΦΙΛΤΙΣΑΚΟΥ

Ατύχημα για την Κυριακή Φιλτισάκου, την παρέσυρε αυτοκίνητο

Η Κυριακή Φιλτισάκου
Η Κυριακή Φιλτισάκου INTIME

Η Κυριακή Φιλτισάκου είχε ατύχημα την Τρίτη (25/4), καθώς παρασύρθηκε από αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια της προπόνησης στο Άστρος Κυνουρία.

Αυτοκίνητο χτύπησε την Κυριακή Φιλτισάκου στη διάρκεια της προπόνησης στο Άστρος Κυνουρίας την Τρίτη (25/4).

Η αθλήτρια νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο της Τρίπολης, όπου και θα παραμείνει για γενικό έλεγχο και παρακολούθηση.

Η Φιλτισάκου δεν έχει βαριά χτυπήματα, ωστόσο η αξονική τομογραφία θα δείξει τη σοβαρότητα των ενοχλήσεων στον ώμο και στην πλάτη. Ο οδηγός του αυτοκινήτου, φαίνεται να έχασε τον έλεγχο του οχήματος της και χωρίς προφανή αιτία έπεσε πάνω στην αθλήτρια σε κεντρικό σημείο της πόλης.

Αμέσως κινητοποιήθηκε ο προπονητής της που ήταν μαζί της, καθώς και όσοι ήταν μπροστά στο συμβάν. Η αθλήτρια αρχικά μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας Άστρους κι από εκεί στο νοσοκομείο Τρίπολης.

"Ευτυχώς είναι καλά, ωστόσο τώρα θα πρέπει να αξιοποιηθούν τα χτυπήματα στον ώμο και στην πλάτη για να δούμε πόσο θα μείνει μακριά από τις προπονήσεις. Τα επόμενα 24ωρα θα φανεί αν θα είναι σε θέση να προλάβει τον αγώνα στην Τσεχία. Οι τρεις εβδομάδες, που απομένουν για τον αγώνα είναι λίγες και δεν ξέρω αν αρκούν για να ανακάμψει", είπε o προπονητής της, Ναπολέων Κεφαλόπουλος.

TAGS ΚΥΡΙΑΚΗ ΦΙΛΤΙΣΑΚΟΥ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ