ΣΤΙΒΟΣ

Από τη Ντόχα στο Πεκίνο ο Μπανιώτης

INTIME SPORTS

Ο Κώστας Μπανιώτης θα ξεκινήσει τη σεζόν στον ανοιχτό από το Diamond League της Ντόχα με το Πεκίνο να είναι ο επόμενος σταθμός του. Άλλοι τρεις Έλληνες αγωνίζονται στο Κατάρ.

Με αρκετή αισιοδοξία ξεκινάει τη σεζόν του στον ανοιχτό στίβο ο Κώστας Μπανιώτης. Ο καλύτερος Έλληνας άλτης στο ύψος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του στη Φόρμια της Ιταλίας και θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στο Diamond League της Ντόχα την Παρασκευή (10/5).

Μετά τη Ντόχα ο αθλητής του Γιώργου Τσούγκου θα συνεχίσει την αγωνιστική δραστηριότητα του στο Πεκίνο στις 21 του μήνα.

Οι συνθήκες ήταν πολύ καλές. Η προετοιμασία πήγε πολύ καλά. Την ίδια περίοδο στη Φόρμια ήταν αρκετοί αθλητές από όλο τον κόσμο και αυτό έπαιξε θετικό ρόλο στην προπόνηση μου“, δήλωσε ο Μπανιώτης.

Στη Ντόχα θα έχει εκλεκτή ελληνική παρέα. Στο ίδιο μίτινγκ θα αγωνιστούν ο Κώστας Φιλιππίδης στο επί κοντώ, ο Σπύρος Λεμπέσης στον ακοντισμό και ο Δημήτρης Τσιάμης στο τριπλούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ