ΣΤΙΒΟΣ

Απελπισμένη η Λόλο

Απελπισμένη η Λόλο

Η Λόλο Τζόουνς αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που ασχολείται με το έλκηθρο. Ακόμα μια δήλωση της που θα προκαλέσει συζητήσεις.

Εντύπωση προκαλεί η επιμονή της Λόλο Τζόουνς με το έλκυθρο (bobsled) και την επιθυμία της να λάβει μέρος στους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Σότσι το 2014.

Μια από τις πιο επιτυχημένες αθλήτριες στα ψηλά εμπόδια τα τελευταία χρόνια, ταλαιπωρείται από την ιδέα πως δεν έχει καταφέρει να κατακτήσει ακόμα ολυμπιακό μετάλλιο.

Μετά την αποτυχημένη εμφάνιση της στα 100μ. εμπόδια στο Πεκίνο το 2008, η αθλήτρια από το Ντε Μόινς ήταν τέταρτη στο Λονδίνο. Θέλει το μετάλλιο στο έλκυθρο!

" Αν είχα κερδίσει ένα αναθεματισμένο μετάλλιο, αν είχα κερδίσει ένα οποιοδήποτε μετάλλιο, δεν θα αγωνιζόμουν στο έλκηθρο. Οπωσδήποτε όχι. Μου κάνετε πλάκα; Όχι, όχι", απάντησε σε εκπομπή στο ESPN.

" Είμαι πραγματικά απελπισμένη. Απελπισμένη. Δεν με νοιάζει που θα το κερδίσω. Και ξέρετε ποια θα είναι η δύσκολη ερώτηση αφού θα έχω κερδίσει ένα μετάλλιο στο μπομπ και ένα στους χειμερινούς; Ποιο θα αγαπώ περισσότερο".

Η 29χρονη εμποδίστρια είχε προκαλέσει πολλά σχόλια, όταν είχε αποκαλύψει πως θα παραμείνει παρθένα μέχρι την ημέρα του γάμου της. Έτσι όπου κι αν πήγαινε πριν από το Λονδίνο, αντιμετώπιζε πάντα τις ίδιες ερωτήσεις.

Βρίσκεται ανάμεσα στις υποψήφιες της αμερικανικής ομάδας για να λάβει μέρος στο διπλό ή στο τετραπλό έλκηθρο στο Σότσι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ