ΣΤΗΛΕΣ

Τους έπιασε στον ύπνο και ισοφάρισε!

Τους έπιασε στον ύπνο και ισοφάρισε!

Η Σπάρτακ Μιγιάβα σκόραρε απέναντι στην Ποντμπρεζόβα, αλλά την ώρα που οι παίκτες της πανηγύριζαν, οι αντίπαλοι πρόλαβαν να κάνουν σέντρα και να ισοφαρίσουν το ματς.

Ό,τι είναι νόμιμο, είναι και ηθικό; Ένα ερώτημα, για το οποίο έχουν γίνει ένα κάρο συζητήσεις, έχουν υπάρξει πολλές διαφορετικές γνώμες, αλλά άκρη δεν έχει βγει και ούτε πρόκειται. Εν ολίγοις, να 'χαμε, να λέγαμε!

Στον αγώνα της Σπάρτακ Μιγιάβα απέναντι στην Ποντμπρεζόβα, σημειώθηκε ένα γκολ που δεν το συναντάμε συχνά και θα έδινε τροφή για σχετική συζήτηση. Σκεφτείτε αν παθούσα ήταν η δική σας ομάδα. Κανονικότατο γκολ βέβαια, αλλά υπήρξε και μια μορφή... παγαποντιάς.

Για την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος Σλοβακίας, η Σπάρτακ Μιγιάβα άνοιξε το σκορ και οι παίκτες της λογικό ήταν να το πανηγυρίσουν δεόντως. Κάνοντας το λάθος βέβαια να κατέβουν όλοι το κέντρο του γηπέδου, όπερ σήμαινε ότι η σέντρα μπορούσε να γίνει κανονικά και να συνεχιστεί το ματς.

Αυτό εκμεταλλεύτηκαν οι παίκτες της Ποντμπρεζόβα και ισοφάρισαν στα καπάκια, με τους αντιπάλους του να τρέχουν να σώσουν την γκάφα, αλλά δεν τα κατάφεραν. Βέβαια, η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο και στο 91' η Σπάρτακ κατάφερε να νικήσει με 2-1 και να πάρει τους τρεις πόντους...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ