Τον υιοθετεί ο ατζέντης του!

Ο Μπέμπε Ικάρντι είναι ο ατζέντης του 20άχρονου Σενεγαλέζου αμυντικού, Ιμπραχιμά Εμπαγιέ. Σύντομα θα είναι και ο θετός πατέρας του.
Τις διαδικασίες για την υιοθεσία του πελάτη του Σενεγαλέζου αμυντικού, Ιμπραχιμά Εμπαγιέ – οποίος αγωνίζεται στη Μπολόνια ως δανεικός από την Ίντερ – έχει εκκινήσει ο ατζέντης, Μπέπε Ικάρντι.
“Τον γνωρίζω από την ηλικία των 14 ετών, όταν τον έφερα από τη Σενεγάλη. Είναι μέλος της οικογένειας, φωνάζει τη σύζυγό μου Αντονέλα, “Μαμά”.
Εμένα, αντίθετα, με φωνάζει “αφεντικό”. Ο βιολογικός του πατέρας δουλεύει επίσης στην Ιταλία. Δεν θέλω να τον αντικαταστήσω. Για εμένα, ο Ίμπρα είναι ο γιος που δεν έχω. Είναι στην ίδια ηλικία με τις δύο μου κόρες.”, υποστήριξε ο Μπέπε Ικάρντι.