ΣΤΗΛΕΣ

Το touchdown καρδιάς ενός 7χρονου

Το touchdown καρδιάς ενός 7χρονου
OMAHA WORLD-HERALD

Θαυμάστε έναν 7χρονο ήρωα της ζωής να πετυχαίνει touchdown και να γνωρίζει την αποθέωση από ένα γεμάτο στάδιο.

Το spring football είναι μια ιδιαίτερα σημαντική περίοδος στα αθλητικά προγράμματα των πανεπιστημίων. Περισσότεροι από 60,000 θεατές παρακολούθησαν την ομάδα της Νεμπράσκα στο δικό της παιχνίδι και φεύγοντας από το στάδιο, όλοι είχαν στα χείλη τους το όνομα "Τζακ Χόφμαν".

Δεν είναι το νέο μεγάλο ταλέντο της ομάδας, πρέπει να περάσουν αρκετά χρόνια και να ρίξει μπόι για να διεκδικήσει μια θέση στην ομάδα. Όμως η μέρα ήταν δική του.

Ο επτάχρονος πέτυχε touchdown στον αγώνα της Νεμπράσκα. Το 2011 διαγνώστηκε πως πάσχει από καρκίνο και σε ένα διάλειμμα από τη χημειοθεραπεία του έγινε μέλος της αγαπημένης ομάδας του.

Με αρχηγό τον πρώην παίκτη της ομάδας, Ρεξ Μπέρκχεντ που έχει δηλώσει συμμετοχή στο ντραφτ, συστήθηκε ένα γκρουπ συμπαράστασης για τον Τζακ και την οικογένεια του.

Το touchdown καρδιάς ενός 7χρονου

Όταν σκόραρε το touchdwon ο μικρός Τζακ φορούσε μια φανέλα του Ρεξ. " Ο Τζακ είναι μαχητής, ένα δυνατό παιδί. Το να τον βλέπεις να τρέχει και να απολαμβάνει αυτή την εμπειρία να είναι ένας husker (σ.σ. έτσι ονομάζονται τα μέλη της ομάδας) είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα, ειδικά για ένα παιδί από την Πολιτεία της Νεμπράσκα. Ξέρω ότι φτιάξαμε τη μέρα του Τζακ", δήλωσε ο 22χρονος αθλητής.

Ο Τζακ χαρακτήρισε "απίστευτη" την εμπειρία να αγωνιστεί στην αγαπημένη ομάδα του και έμεινε άφωνος από την ανταπόκριση του κοινού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ