ΣΤΗΛΕΣ

Το Sport24.gr συνάντησε τον Κλέιτον στο «Ινονού»

Το Sport24.gr συνάντησε τον Κλέιτον στο «Ινονού»

Το Sport24.gr μετά τo πέρας της αναμέτρησης της Κάισερισπορ με την Μπεσίκτας στο «Ινονού» (21/12) συνάντησε τον Σίλβα Κλέιτον. Δείτε τι δήλωσε ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού για τη νέα εμπειρία του στην Τουρκία (vid).

Το τελευταίο ματς του πρώτου γύρου στο πρωτάθλημα της τουρκικής Super Lig, βρήκε την Κάϊσερισπορ να αναμετράται στο «Ινονού» της Κωνσταντινούπολης με την Μπεσίκτας.

Αψηφώντας το τσουχτερό κρύο, αλλά και τις προβλέψεις των Μάγια περί καταστροφής του κόσμου, κατευθυνθήκαμε στο Ντόλμαμπαχτσε προκειμένου να παρακολουθήσουμε διά ζώσης τις προσπάθειες της ομάδας του Σίλβα Κλέιτον απέναντι στους «Μαύρους Αετούς» της Κωνσταντινούπολής.

Έπειτα από επίμονες προσπάθειες λόγω έλλειψης επαρκούς συνεννόησης με τους υπεύθυνους του γηπέδου καταφέραμε να βρούμε τον δρόμο για το «πέταλο» του «Ινονού».

Παρά την πολικές θερμοκρασίες (-2°C) και τη συνεχή χιονόπτωση οι οπαδοί της Μπεσίκτας αποδείχθηκαν ιδιαίτερα εκδηλωτικοί επιχειρώντας με κάθε τρόπο να ενισχύσουν τις προσπάθειες της αγαπημένης τους ομάδας.

Μάλιστα δεν έλειψαν και τα παρατράγουδα από τον υπερβάλλοντα ζήλο που επέδειξαν, καθώς έπεσαν μερικές «ψιλές» ανάμεσα τους μέχρι να παρέμβουν οι ψυχραιμότεροι.

Το Sport24.gr συνάντησε τον Κλέιτον στο «Ινονού»

Η Κάισερισπορ με τον σπουδαίο Κροάτη, Ρόμπερτ Προσινέτσκι στον πάγκο μπήκε δυνατά καταφέρνοντας να σκοράρει έπειτα από ασίστ του Σίλβα Κλέιτον, ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού και της Λάρισας ήταν αναμφισβήτητα ο κορυφαίος των φιλοξενούμενων και μάλιστα σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις στο ξεκίνημα της αναμέτρησης η Κάισερισπορ θα μπορούσε να έχει ανοίξει το σκορ χάνοντας κλασικές ευκαιρίες.

Η ομάδα από την Καισάρεια τιμωρήθηκε στη συνέχεια, πληρώνοντας τις επιπολαιότητες στην άμυνα της. Από το 42΄ μέχρι το 50΄ δέχθηκε τρία γκολ και κάπου εκεί τελείωσαν όλα.

Στην επανάληψη ο Αργεντίνος Μόουτσε για τον οποίο στο παρελθόν είχε ενδιαφερθεί και ο Παναθηναϊκός, μείωσε σε 3-1 χάρη σε εξαιρετική ασίστ και πάλι από τον Κλέιτον.

Το Sport24.gr συνάντησε τον Κλέιτον στο «Ινονού»

Με ποδοσφαιριστές όπως οι Κλέιτον, Μπομπό, Μόουτσε, Ριβέρος, Κιζανισβίλι και Μπίσεσβαρ η Κάισερισπορ αδικείται από την πενιχρή βαθμολογική της συγκομιδή.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης το Sport24.gr συνάντησε τον Σίλβα Κλέιτον την στιγμή που αποχωρούσε από τα αποδυτήρια μαζί με τον συμπατριώτη του Μπομπό.

Το Sport24.gr συνάντησε τον Κλέιτον στο «Ινονού»

Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός μίλησε για την μέχρι στιγμής παρουσία του στην Κάισερισπορ ενώ παραδέχθηκε πως του λείπει η Ελλάδα.

Δείτε τον Σίλβα Κλέιτον να μιλάει στο Sport24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ