ΣΤΗΛΕΣ

Το σάντουιτς "έφαγε" τον Γκίντενς

Zalgiris Kaunas's Martynas Pocius (R) vies with Asseco Prokom's J.R. Giddens (L) during their Euroleague group A basketball game in Kaunas on November 3, 2010 AFP PHOTO / PETRAS MALUKAS (Photo credit should read PETRAS MALUKAS/AFP/Getty Images)
Zalgiris Kaunas's Martynas Pocius (R) vies with Asseco Prokom's J.R. Giddens (L) during their Euroleague group A basketball game in Kaunas on November 3, 2010 AFP PHOTO / PETRAS MALUKAS (Photo credit should read PETRAS MALUKAS/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς αποφάσισε να... σβήσει από τα πλάνα του το όνομα του Τζέι Αρ Γκίντενς. Ο λόγος για τον νεοφερμένο Αμερικανό της Βαλένθια, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον έμπειρο προπονητή για πολλές και διάφορες αιτίες, ανάμεσα στις οποίες είναι και ένα σάντουιτς!

Συγκεκριμένα ο Γκίντενς "ανέβασε" τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter μια φωτογραφία από το πλούσιο (σε θερμίδες κι όχι μόνο) πρωινό του.

Η εικόνα δείχνει ένα σάντουιτς, με αυγό-μπέικον (κι ότι άλλο... ήθελε προκύψει) το οποίο απέχει πολύ από το φαγητό που αρμόζει σε έναν επαγγελματία αθλητή εν μέσω αγωνιστικής περιόδου.

Σε κανέναν δεν άρεσε ιδιαίτερα αυτό που είδε κι ο Πέσιτς έδιωξε -σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα- τον Αμερικανό από την προπόνηση και αναμένεται να ακολουθήσει και λύση συμβολαίου. Άλλωστε ο παίκτης δεν έχει αγωνιστεί καθόλου ούτε στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Ο Γκίντενς (που ξεκίνησε τη χρονιά στην Προκόμ και αποκτήθηκε από τις "Νυχτερίδες" στα μέσα Ιανουαρίου) χρησιμοποιεί πολύ συχνά το Twitter για να δημοσιεύσει φωτογραφίες... γαστρονομικού ενδιαφέροντος. Όπως θα δείτε και παρακάτω:

Ιδού το σάντουιτς του... σκανδάλου

Το σάντουιτς "έφαγε" τον Γκίντενς

Μια... σουπίτσα για τον Τζέι Αρ

Το σάντουιτς "έφαγε" τον Γκίντενς

Και κάτι για τη... λιγούρα

Το σάντουιτς "έφαγε" τον Γκίντενς

Ελαφριά κουζίνα κατά τα άλλα το σούσι

Το σάντουιτς "έφαγε" τον Γκίντενς

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Βαλένθια είναι αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Top-16 της Ευρωλίγκα.

Εκτός από τα πλούσια γεύματα ο Γκίντενς έχει αδυναμία και στα καρφώματα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ